AcasăEvenimentACTUALIZARE 3 - ASASINAT ACIUA: Probele ADN nu ii ajuta pe anchetatori....

ACTUALIZARE 3 – ASASINAT ACIUA: Probele ADN nu ii ajuta pe anchetatori. S-ar contura o ipoteza terifianta: crima urmata de sinucidere! (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Presa centrala a anuntat astazi ca au fost finalizate probele ADN in cazul asasinatului din urma cu doua saptamani din localitatea Aciua, judetul Satu Mare. Ei bine, acestea nu ii prea ajuta pe anchetatori. Toate probele analizate nu au dus la niciun suspect care sa existe in baza de date a Politiei Romane. Din acest motiv, anchetatorii ar intentiona sa ceara ajutor colegilor din strainatate. Se contureaza in schimb o noua ipoteza. Terifianta!

„La doua saptamani de cand un pastor din Bistrita si baietelul lui de 9 ani au fost gasiti morti intr-o dubita in judetul Satu Mare, ancheta inca bate pasul pe loc. Inainte cu o zi de macabra descoperire, pastorul si baietelul sau au fost vazuti de vanzatoarele unui magazin in compania a doi barbati si o femeie. Ulterior, in masina in care se aflau trupurile celor doi, criminalistii au descoperit cateva doze de bere si mucuri de tigara; oamenii legii au banuit ca acestea le-ar fi apartinut celor trei indivizi care i-au insotit pe pastor si pe copilul lui si de aceea i-au inclus pe acestia in cercul suspectilor. Probele ADN au aratat insa ca cei trei indivizi, suspecti sau nu, nu figureaza in bazele de date cu infractori ale politiei romane, asa ca identificarea lor devine extrem de dificila. Politistii romani vor cere ajutorul in solutionarea acestui caz si colegilor lor din strainatate” scriu cei de la Stirile Pro TV.

In schimb, surse din randul anchetatorilor merg mai departe si sustin ca s-ar contura o ipoteza terifianta: crima urmata de sinucidere. Acestea sunt sustinute de faptul ca pastorul nu avea nici mâinile şi nici picioarele fracturate. Singura leziune era cea de la gât. La autopsie n-au fost găsite nici măcar urme de autoapărare pe mâini. “Bărbatul de 39 de ani prezenta plagă tăiată înţepată penetrantă a gâtului cu secţionare de vase sanguine iar la examenul intern s-au constatat depuneri de funingine pe tractul respirator, limba şi mucoasa esofagului care s-au putut produce în timpul vieţii prin inhalare de fum”, acestea sunt concluziile medico-legale preliminare. In schimb, copilul in varsta de 9 ani avea multiple leziuni.

In orice caz anchetatorii nu fac deocamdata oficial declaratii despre acest caz pentru ca, in cazul in care aceasta ipotiza s-ar adeveri, acestia ar trebuie sa raspunda la o intrebare cruciala: de ce? Iar raspunsul inca nu il au. Au doar mai multe suspiciuni. Sursele noastre spun ca in cel mult o saptamana anchetatorii ar putea veni in fata opiniei publice pentru a prezenta concluziile certe la care au ajuns pana in acest moment.

Pastorul a cumpărat carburant în canistră
Faptul că pastorul trăia când s-a încercat incendierea autoturismului a fost doar unul dintre indiciile care i-au condus pe anchetatori spre crimă urmată de sinucidere. A fost unul dintre indicii dar nu cel mai important. Trebuie menţionat faptul că pastorul nu prezintă alte urme de violenţă, decât cele de la gât. Medicul legist n-a găsit pe corpul pastorului nici măcar urme de autoapărare pe braţe, nici vorbă de fracturi sau alte leziuni. Probele adunate de la faţa locului îi conduc pe anchetatori spre aceeaşi ipoteză. Apoi trebuie menţionat faptul că pastorul s-a oprit la o staţie de unde a cumpărat carburant în canistră. De ce să cumperi carburant în canistră, când sunt staţii de benzină la tot pasul?! Potrivit procurorului, la faţa locului au fost găsite zeci de probe. Ce criminal oricât de neprofesionist ar fi el, ar lăsa zeci de probe la faţa locului?

ACTUALIZARE 3 – ora 15.00
Poliţiştii sătmăreni însoţiţi de mascaţi se află în continuare la Bistriţa şi Cluj, unde continuă cercetările în cazul morţii pastorului. Surprinzător este faptul că oamenii legii au mers însoţiţi de mascaţi. Ce rol au mascaţii în cercetarea unui caz de omor? De ce le este frică poliţiştilor?! Intră oamenii legii în contact cu infractori periculoşi?! Poliţiştii spun că deocamdată nu pot furniza mai multe informaţii şi nici nu pot răspunde la aceste întrebări.

ACTUALIZARE 2: ora 12.00
La această oră, poliţiştii sătmăreni se află la Bistriţa, unde continuă cercetările în cazul morţi pastrorului şi fiului său. Aşa cum am precizat, poliţiştii judiciarişti sunt însoţiţi de mascaţi din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă – Inspectoratul de Poliţie al judeţului Satu Mare.

ACTUALIZARE 1: Ora 09:30
Anchetatorii n-au abandonat nici celelalte piste cu toate că spun ei lucrurile sunt aproape clare. Astfel că astăzi, 20 august, poliţişti judiciarişti şi criminalişti însoţiţi de mascaţi s-au deplasat la Cluj unde efectuează unele cercetări. Surse apropiate anchetatorilor susţin că lucrurile sunt aproape clare. Mai sunt doar câteva amprente, care au fost prelevate de pe partea exterioară a maşinii şi nu se ştie cui aparţin.
Fiind vorba de exteriorul autoutilitarei amprentele puteau fi lăsate de oricine. Oamenii legii spun că cele mai multe probe duc spre ipoteza crimei urmate de sinucidere.
Cu alte cuvinte, pastorul şi-ar fi omorât fiul apoi s-ar fi sinucis. Se aşteaptă doar rezultatele oficiale ale testelor ADN şi cele ale probelor prelevate de anchetatori de la faţa locului. De asemenea, zilele acestea va avea loc şi o analiză a dosarului la care vor participa şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de apel Oradea.
(Sursa: Informatia Zilei de Satu Mare)
Joi, de la ora 10, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare va avea loc o analiză a dosarului privind moartea pastorului penticostal din Bistriţa şi a fiului său. La această analiză va participa Valentin Mirişan -procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, procurorul de caz şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Satu Mare.

VEZI AICI ALTE IPOTEZE

VEZI AICI PRIMELE IMAGINI VIDEO DE LA LOCUL TRAGEDIEI

VEZI AICI CINE ERA PASTORUL UCIS

CITESTE AICI ALTE DETALII DESPRE ACEST ASASINAT

AFLA CAUZELE MORTII CELOR DOI 

VEZI CAND AU FOST UCISI PASTORUL SI FIUL SAU

PASTORUL SI FIUL SAU AU FOST CONDUSI PE ULTIMUL DRUM

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA