AcasăActualitate112CUTREMUR ÎN POLIŢIA ROMÂNĂ - Zeci de agenţi şi ofiţeri cercetaţi penal...

CUTREMUR ÎN POLIŢIA ROMÂNĂ – Zeci de agenţi şi ofiţeri cercetaţi penal în cazul poliţistului pedofil Eugen Stan

spot_img

DISTRIBUIȚI

CUTREMUR ÎN POLIŢIA ROMÂNĂ  Peste 20 de poliţişti ar putea răspunde penal pentru protejarea lui Eugen Stan, în ancheta care cutremură România.

Şefii Poliţiei Capitalei şi-au dat demisia de onoare, în timp ce şeful Poliţiei Române recunoaşte că a ştiut că agentul de la Rutieră a agresat o femeie în 2016. Însă nu vede un motiv pentru a renunţa la funcţie.

Raportul lui Bogdan Despescu conţine acuzaţii bombă. Colegii agentului acuzat de atacuri sexuale în serie nu au ridicat toate imaginile de pe camerele de supraveghere şi au trecut astfel pe lângă probe.

Raportul făcut public de şeful Poliţiei Române a ajuns şi la Guvern. Premierul încă nu a anunţat ce măsuri ia.

Procurorii îi vor demasca pe complici. Până acum, însă, raportul lui Bogdan Despescu, şeful Poliţiei Române, arată că au fost multe greşeli.

Două demisii, sute de audieri şi 42 de poliţisti cercetaţi disciplinar sau penal clatină instituţia din care făcea parte Eugen Stan.

Şeful Poliţiei Capitalei, Nicu Dragoş Orlando, şi adjunctul său, Marius Eugen Ştefan, sunt primii care au făcut pasul înapoi. La câteva ore după ce raportul a ajuns pe masa premierului, şi-au dat demisia de onoare.

În aceste momente, Direcţia Generală de Poliţie a municipiului Bucureşti nu este condusă de nimeni.

Citeşte continuarea pe Observator AICI

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA