AcasăEvenimentACCIDENT: ACTUALIZARE 3 - Sase persoane ranite intr-un accident la Surdesti. Soferul...

ACCIDENT: ACTUALIZARE 3 – Sase persoane ranite intr-un accident la Surdesti. Soferul vinovat era baut. Si celalalt sofer bause putin (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

In urma cu putin timp, pe drumul judetean Baia Sprie – Cavnic, la iesire din Surdesti a avut loc un grav accident de circulatie. Din primele informatii, sase persoane au fost ranite. Spre locul accidentului au pornit mai multe ambulante, echipaje de politie si o autospeciala de descarcerare.

ACTUALIZARE

Un autoturism de teren inmatriculat in Italia circula din directia Baia Sprie spre Cavnic, a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de un autoturism Skoda Fabia care circula din sens opus regulamentar. In urma impactului sase persoane au fost ranite: patru din Skoda si doua din Suzuki. Patru echipaje de la Serviciul Judetean de AMBULANTA si un echipaj SMURD  au transportat victimele la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Politistii i-au testat pe cei doi soferi. Soferul autoturismului de teren a consu mat bauturi alcoolice, etilotestul indicand 0,94 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cazul celuilat sofer etilotestul a indicat 0,09 mg/l alcool pur in aerul expirat.

ACTUALIZARE 2

„Eu eram in pat cand am auzit o bubuitura puternica. Am iesit afara si am incercat sa ajutam raniti. In Skoda erau niste fete mai grav. Eu cred ca Sukuzi a ajuns a intrat pe partea acestora, dupa cum sunt masinile” a povestit un localnic. „Eu cred ca sunt beti ca trezi nu puteau fi. Poate ca o baut” a povestit un alt localnic.
„Eram doi baieti si doua fete in masina, mergeam spre casa, spre Copalnic. Pur si simplu m-am trezit cu ei in fata” a povestit soferul autoturismului Skoda.

De altfel, atat soferul masinii de teren cat si pasagerul au ramas in interiorul autovehiculului. Cei doi au fost imobilizati si scosi de pompierii militari. Pe timpul interventiei acestia nu prea au cooperat cu medicii, probabil din cauza consumului de alcool.

„Detasamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit la un accident rutier in care sase persoane au fost ranite. Patru raniti au fost in Skoda Fabia si doua in masina de teren. Victimele au fost preluate de colegii de la ambulanta si SMURD. Noi vom degaja zona in urma accidentului” a declarat Sorin Indrecan, ISU Maramures.

„Autoturismul Suzuki a patruns pe contrasens si s-a lovit frontal de Skoda care circula din sens opus. In acest moment facem cercetari pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul rutier. Cele sase victime au fost transportate la Spitalul Judetean Baia Mare” agemt sef Florin Mesesan, Politia Rutiera Baia Sprie.

„Am fost solicitati la un accident rutier. Doua autoturisme, impact frontal. Sase victime in total. Patru intr-un autoturism, inca doua intr-un alt autoturism. Cele patru victime intre 17 si 20 ani si celelalte doua persoane aproximativ 50 de ani. Una dintre fete este intr-o stare mai grava cu un hemoperitoneu, suspect ruptura de organ posibil splina sau ficat. Toate victimele prezinta policontuzii, contuzii toraco-abdominale severe si inca un tanar de 20 ani suspect de pneumotorax drept, cu fracturi costale. In rest toate victimele sunt stabile hemodinamic si au fost, in colaborare cu colegii de la Ambulanta, au fost transportate la UPU” a declarat dr. Dacian Juca, SMURD Maramures.

ACTUALIZARE 3: La Şurdeşti, un bărbat aflat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat pe contrasens şi a provocat un accident

Ieri 27 iunie, la ora 22.47 pe raza localităţii Şurdeşti a avut loc un eveniment rutier în urma căruia mai multe persoane au fost rănite. Un bărbat de 58 ani din Cavnic conducea un  autoturism în direcţia Baia Sprie – Cavnic, iar la un moment dat, în localitatea Şurdeşti, a pierdut controlul direcţiei de deplasare pătrunzând pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 20 ani, din Copalnic Mănăştur.

În urma impactului conducătorii auto şi alte patru persoane, pasagere în cele două autoturisme, cu vârste cuprinse între 16 şi 54 de ani, au fost rănite şi au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, constatându-se că şoferul care a intrat pe contrasens era sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA