AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2 | ACCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE - 4 victime, printre...

ACTUALIZARE 2 | ACCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE – 4 victime, printre care un copil de 3 ani, și o mașină răsturnată pe strada Industriei

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier grav, cu 4 victime (neîncarcerate) a avut loc în urmă cu câteva minute pe strada Industriei din Baia Mare. Potrivit primelor informații transmise de ISU Maramureș, în accident au fost implicate două autoturisme.

Una dintre mașini a ajuns răsturnată în mijlocul drumului. Circulația este blocată în acest moment în zonă. Salvatorii intervin la fața locului.

ACTUALIZARE:

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ (Serviciul Județean de Ambulanță) Maramureș. Printre victime se află și un copilaș de numai 3 ani. Acesta, împreună cu alte două persoane în vârstă de 26 și 65 de ani au fost transportate la spital.

ACTUALIZARE 2: Ce spune Poliția

Azi, 03 mai, în jurul orei 07.30, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Industriei la intersecție cu strada Bujorului din municipiu.
La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus pe strada Bujorului, de către un bărbat de 63 de ani din Baia Mare, a pătruns în intersecția cu strada Industriei, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie de 26 de ani din Budești. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a unui pasager în vârstă de 3 ani, care se afla așezat în scaunul special pentru minori, precum și a unei pasagere de 64 de ani, care se afla pe locul din dreapta față în autoturismul condus de bărbat. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, se arată în comunicatul emis de IPJ Maramureș.

 

ActualMM

 

Foto: Sergiu Făt/ Radare Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA