AcasăAdministrațieE OFICIAL! BAIA MARE ESTE MONITORIZATĂ VIDEO | Sistemul de supraveghere video...

E OFICIAL! BAIA MARE ESTE MONITORIZATĂ VIDEO | Sistemul de supraveghere video este funcțional, 162 e camere „urmăresc” ce se întâmplă în principalele zone din Baia Mare, dar și în cartiere

spot_img

DISTRIBUIȚI

Unul dintre cele mai așteptate proiecte de către comunitate, monitorizarea video, a ajuns în sfârșit realitate în Baia Mare.

Anunțul a fost făcut în această dimineață de către primarul interimar Ioan Doru Dăncuș, care a făcut un live de la dispecerat (puteți urmări intervenția aici: https://fb.watch/pAF5CZ9jdp/)

Sunt 162 de camere de supraveghere. 132 de camere fixe, 29 mobile și 8 pentru citirea numerelor auto. Proiectul a fost realizat din fonduri europene, investiția ridicându-se la suma de aproximativ 600.000 de euro.

„Dispeceratul este asigurat de către colegii de la Poliția Locală, în parteneriat cu Poliția Municipiului Baia Mare. Vom fi la datorie 24 de ore din 24 și, când va fi cazul, polițiștii vor interveni de fiecare dată în baza imaginilor pe care le au la dispoziție. În baza prerogativelor legale, datele de pe camere pot fi folosite în scopul prinderii unor infractori, pentru rezolvarea unor cazuri care pot afecta cetățenii, comunitatea”, arată Ioan Doru Dăncuș, primarul interimar al municipiului Baia Mare.

Acesta speră ca băimărenii să se simtă mult mai în siguranță din acest moment în orașul nostru.

„Acesta este doar începutul. Vom continua investițiile în monitorizarea video. Astăzi putem să ne bucurăm că acest sistem este funcțional. Le mulțumesc tuturor celor care au fost implicați în derularea acestui proiect, colegii de la nivelul Primăriei Baia Mare și partenerii noștri care au asigurat suportul pentru funcționalitatea sistemului”, a mai spus primarul interimar.

Annamaria Barbur-Somay/ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA