AcasăActualitateSocial80 de jandarmi maramureseni in misiune de 1 martie

80 de jandarmi maramureseni in misiune de 1 martie

spot_img

DISTRIBUIȚI

În perioada 01 – 02 martie a.c., jandarmii maramureşeni vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele sportive şi cultural – artistice care vor avea loc în acest sfârşit de săptămână pe raza municipiului Baia Mare, jandarmii acţionând pentru a preîntâmpina eventuale acte de tulburare a ordinii publice sau a unor fapte antisociale. 

Astfel, jandarmii montani din cadrul postului montan Cavnic şi a Postului Montan Şuior vor acţiona în perioada 01 -02 martie a.c. în vederea asigurării măsurilor de ordine publică pe timpul Raliului Zăpezii ce va avea loc în zona Cavnic, Roata – Rotunda, DJ 109F, drumul forestier Cavnic – Creasta Cocoşului – Drumul Mlăcii.  Manifestarea este organizată de către ACR filiala Maramureş în colaborare cu Consiliul Judeţean Maramureş, Primăria Oraşului Cavnic, organizatorul apreciind prezenţa unui număr de 300 de persoane la acest eveniment.

Totodată, Jandarmeria Maramureş va asigura ordinea publică pe timpul concertului desfăşurat în Piaţa Millenium, începând cu ora 18.00. Jandarmii se vor afla cu precădere în zonele intens circulate, urmărind identificarea şi monitorizarea persoanelor cu un comportament deviant (cerşetori, hoţi din buzunare etc.) care sunt prezenţe obişnuite în locurile unde se concentrează un public numeros, precum şi monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane care tulbură ordinea şi liniştea publică.

De asemenea, sâmbătă, 01 martie, începând cu ora 17.00, jandarmii maramureşeni vor asigura ordinea publică pe timpul meciului de volei disputat între Ştiinţa Explorări Baia Mare si CSVMU Craiova.  Jandarmeria Maramureş solicită, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile, care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA