AcasăActualitateSocialPolitia: Razie in targuri la Sighet, Baia Mare si Cavnic. 19 permise...

Politia: Razie in targuri la Sighet, Baia Mare si Cavnic. 19 permise suspendate de politia rutiera

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii sigheteni au acţionat pentru prevenirea comerţului ilicit şi a faptelor care aduc atingere ordinii şi liniştii publice

În 26 februarie a.c., între orele 09.00 – 14.00, în Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit şi a faptelor care aduc atingere ordinii şi liniştii publice. Participanţii la acţiune au constatat 23 contravenţii, cele mai multe la Legeanr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate depăşeşte 2500 de lei. Totodată, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 310 lei.

Amenzi  în valoare de aproape 49.000 de lei aplicate de poliţiştii rutieri

Pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere soldate cu victime şi pentru combaterea principalelor cauze generatoare de astfel de evenimente (viteza excesivă, traversarea neregulamentară, neacordarea de prioritate), poliţiştii rutieri maramureşeni au organizat ieri acţiuni pe principalele artere de circulaţie din judeţ. Au fost verificate peste 200 de autovehicule şi pentru abaterile constatate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 48970 de lei. De asemenea, poliţiştii au ridicat opt certificate de înmatriculare şi au reţinut în vederea suspendării 19 permise de conducere.

Acţiune la Cavnic

La Cavnic, poliţiştii au acţionat în piaţa agroalimentară şi pe DJ 184. Activităţile desfăşurate au avut ca scop combaterea comercializării produselor agroalimentare fără documente legale, combaterea contrabandei cu ţigări şi prevenirea producerii de accidente de circulaţie. Ei au verificat 10 persoane fizice şi juridice şi au controlat 20 de autovehicule. Astfel, au fost constatate şase contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în sumă totală de peste 1500 de lei. Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării ţigări în valoare de 170 de lei.

Ţigări confiscate la Baia Mare

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au acţionat ieri, între orele 08.00 – 10.00, în pieţele agroalimentare de pe raza municipiului, pentru combaterea comerţului ilicit cu ţigarete. Ei au verificat persoanele fizice şi juridice care desfăşoară activităţi comerciale şi pentru abaterile constatate au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 2000 de lei. De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării peste 100 pachete de ţigări.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA