AcasăEvenimentElevii şi profesorii care au făcut cinste Băii Mari în 2013, recompensaţi...

Elevii şi profesorii care au făcut cinste Băii Mari în 2013, recompensaţi cu diplome şi premii în bani (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Nu mai puţin de 115 elevi şi 66 de profesori au fost recompensaţi în data de 17 februarie de către Primăria şi Consiliul Local Baia Mare pentru rezultatele deosebite obţinute pe parcursul anului trecut. A fost vorba despre ediţia a II-a a Galei Învăţămâmtului Băimărean, atât elvii şi profesorii primind din partea municipalităţii diploma şi premii în bani.

Alături de primarul Cherecheş, la eveniment a fost present şi vicepreşedintele CJ Maramureş, Gabriel Zetea (preşedinte PSD Maramureş). Cum era şi de aşteptat  liderul PSD Maramureş a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor prezenţi, Zetea fiind de părere că fiecare localitate din judeţ ar trebui să îşi premieze elevii şi profesorii care fac cinste localităţii lor, iar apoi judeţului, după modelul Baia Mare.
Printre cei premiaţi s-a aflat şi Paul Andrei Drăghiş şi Tudor Suciu, ambii elevi ai Colegiului Naţional „Vasile Lucaciu” şi care fac parte din lotul olimpic de astronomie al Romaniei. Sunt singurii romani care au reusit sa obtina in 2013 medalii de aur la Olimpiada Internationala de Astronomie. Nu putea lipsi de la această ceremonie Omer Cerrahoglu, elevul Colegiului National „Gheorghe Sincai”, care se poate lăuda cu mai multe medalii de aur la olimpiade internationale.
La finele lunii în curs va avea loc un eveniment similar, dar de data aceasta dedicate oamenilor din sport şi sportivilor care au dus numele Băii Mari peste hotare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA