AcasăEvenimentSCANDAL - Procurorul Bogdan Gabor din CSM a decontat zeci de bilete...

SCANDAL – Procurorul Bogdan Gabor din CSM a decontat zeci de bilete de avion pe ruta Bucuresti – Baia Mare, ducandu-se acasa, in timpul saptamanilor de lucru in 2012 – 2013

spot_img

DISTRIBUIȚI

NA, IA DE-AICI! – Procurorul Bogdan Gabor din CSM a decontat zeci de bilete de avion pe ruta Bucuresti – Baia Mare, ducandu-se acasa, in timpul saptamanilor de lucru in 2012 – 2013. Judecatorul Adrian Neacsu este acuzat de DNA ca ar fi absentat nemotivat de la CSM in anumite zile din saptamana, dar si-a luat veniturile integrale. Pentru Bogdan Gabor cum e? Un bilet de avion ajunge la 250 euro, scrie Luju.ro.

Registrul informatic al CSM devoaleaza o „bomba” care il are protagonist pe procurorul Bogdan Gabor (foto) membru ales in CSM, un preferat al Oanei Haineala. Pe numele acestuia exista deconturi de avion dus-intors Bucuresti – Baia Mare, in interiorul saptamanii cu caracter permanent (de obicei, sosire marti si plecare joi sau plecare luni intoarcere joi etc). Ne intrebam doar atat: daca in cazul judecatorului Adrian Neacsu, procurorii anticoruptie il acuza ca a incasat venituri complete (salariu) in anumite luni ale anului 2012, desi se afla, cu masina, la Focsani (zona de domiciliu), cum putem cataloga faptul ca procurorul Bogdan Gabor a fost plecat de nenumarate ori acasa, la Baia Mare, de obicei plecand joia si intorcandu-se in zilele de marti sau pelcand luni si intorcandu-se joi sau vineri? In alta ordine de idei, costurile pentru biletele de avion dus-intors Bucuresti – Baia Mare sunt de cinci ori mai mari decat costul benzinei la masina cu care pleca judecatorul Neacsu la Focsani si se intorcea la Bucuresti.

Plecari in CO, cu avionul, intoarcerea, tot cu avionul!

Din ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori in cazul judecatorului Adrina Toni Neacsu, a rezultat ca ”in cursul lunilor iulie, septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie 2012, inculpatul Neacsu Adrian-Toni a incasat nejustificat, de la Consiliul Superior al Magistraturii, suma totala de 66.942 lei, reprezentand venituri din salarii si diurna de detasare, aferente unui numar de 48 de zile in care a absentat nemotivat. Magistratul a beneficiat de plata integrala a acestor drepturi de natura salariala si asociate pe baza unor documente justificative falsificate”. Mai mult, procurorii DNA au scos-o rapid din cauza pe fosta presedinta a CSM, ordonator principal de credite. Pe motiv ca a avut o participatie improprie fara a avea cunostinta de ceea ce face, adica a dat OK-ul pentru plata acestor deconturi fara a avea cunostinta de realitate, adica fara a sti ca Neacsu nu era la serviciu.

Lumeajustitiei.ro se afla in posesia unor documente din registrul informatic al CSM in care veti regasi o sumedenie de deconturi de bilete de avion Bucuresti-Baia Mare – Bucuresti, realizate de procurorul Bogdan Gabor, multe dintre plecari avand loc joia cu intoarcere martea. Cam la fel ca si in cazul lui Neacsu. Mentionam ca Baia Mare este orasul unde domiciliaza membrul CSM Bogdan Gabor. Si aici n-o fi stiut doamna Alina Ghica (fost presedinte CSM), sau mai nou, actuala sefa CSM, Oana Schmidt – Haineala ce semneaza? Pentru multe dintre aceste bilete a fost realizata nota pentru plata lor in avans.

CITESTE TOATE DETALIILE PE Lumea Justitiei.ro.

VEZI AICI SCANDALURILE CU SMS-URI IN CARE APARE NUMELE PROCURORULUI BAIMAREAN

Procurorul raspunde acuzelor

“Mă deranjează că se preiau astfel de articole, însă vă pot spune următorul lucru. Toate deplasările sunt făcute în interes de serviciu şi cu respectarea dispoziţiilor legale, iar potrivit dispoziţiilor legale orice judecător sau procuror beneficiază, dacă are deplasare în altă localitate decât cea de domiciliu, de 4 călătorii dus – întors decontate de către instituţie pe orice mijloc de transport, inclusiv aerian la clasa I.

Cam asta este tot ce pot să vă spun. Şi să nu uităm că au fost controale şi de la Curtea de Conturi şi nu s-a găsit nimic ilegal ”, a declarat Bogdan Gabor, pentru citynews.ro.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA