AcasămodeleLUPUL PAZNIC LA OI – ”Polițistul de frontieră incoruptibil – 2013”, prins...

LUPUL PAZNIC LA OI – ”Polițistul de frontieră incoruptibil – 2013”, prins în flagrant cu țigări de contrabandă!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un polițist de frontieră din Satu Mare care trebuia să combată traficul de țigări se ocupa cu contrabanda. Joi a căzut însă în plasa întinsă de procurori și polițiști din cadrul IPJ Satu Mare.

Polițistul a fost prins în flagrant în timp ce transporta țigări de contrabandă. Polițiștii l-au oprit în trafic în municipiul Satu Mare, ]n zona ștrandului vechi, iar în mașină, un Peugeot cu numere de Hunedoara, i-au găsit două baxuri de țigări de provenință ucraineană.

”Joi, 08.10.2015, în jurul orelor 15,00, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, beneficiind de suportul informativ al Departamentului de Informații si Protecție Interna, l-au prins incinta Zonei de Agrement Someș , din Satu Mare, pe Hegedus Robert Otto, de 36 ani, din Satu Mare, în timp ce cobora din autoturismul marca Peugeot pe bancheta căruia și în portbagajul acestuia a fost identificată cantitatea de 20.000 de fire țigări marca Jin Ling, cu timbru Duty Free. Susnumitul a declarat că ar fi cumpărat țigările de la persoane necunoscute cu suma de 5300 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii asimilate contrabandei, faptă prev. şi ped. art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006. Bărbatul a fost reținut pentru de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de azi, sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecătoria Satu Mare si Instanței de Judecata”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Satu Mare.

Otto Hegedus este agent șef în cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, Compartimentului trafic și contrabandă. Principala sa atribuție era tocmai să combată traficul de țigări de contrabandă.

Polițiștii i-au găsit în mașină 100 de cartușe de țigări. Heghedus a fost dus la audieri la sediul IPJ Satu Mare, iar în noaptea de joi spre vineri procurorii au emis pe numele lui un mandat de reținere pentru 24 de ore. În fața anchetatorilor acesta a recunoscut că a cumpărat marfa de la un contrabandist pentru 5.300 de lei.

Culmea ironiei, Otto Heghedus tocmai ieșise din schimb, iar joi dimineață a participat la o acțiune de combatere a traficului de țigări. Dar, în timpul serviciului, subofițerul nu a depistat nici măcar un cartuș de țigări de contrabandă. Le-a găsit doar după ce și-a încheiat serviciul!

Agentul șef Otto Hegedus a primit în urmă cu doi ani titlul de ”Polițistul de frontieră incoruptibil 2013” pentru rezultate deosebite în activitatea de combatere a traficului cu ţigări peste frontiera verde. Fără comentarii… (voceatransilvaniei.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA