AcasăEvenimentVIDEO - ACTUALIZARE - Proces Tribunalul Maramures - Clanul Cordunenilor in Baia...

VIDEO – ACTUALIZARE – Proces Tribunalul Maramures – Clanul Cordunenilor in Baia Mare. Acuzatii: spalare de bani, trafic de persoane si santaj. S-a amanat pentru 2 august 2012

spot_img

DISTRIBUIȚI

foto Antena3.ro

Astazi la Tribunalul Maramures a fost un nou termen al procesului in care mai multe persoane care fac parte din clanul Cordunenilor sunt acuzati de inselaciune, spalare de bani, trafic de persoane si santaj. In Baia Mare au sosit peste 10 persoane din clanul Cordunenilor invinuite in acest dosar. Toti sunt cercetati in acest moment in stare de libertate. Asta dupa ce Magistratii Curtii de Apel Cluj au decis sa respinga recursul facut de DIICOT. “Capii” clanului, Adrian si Bogdan Corduneanu dar si Silviu Gatlan au parasit Peniteniciarul Gherla in aceeasi zi.

Va reamintim ca membrii clanului Corduneanu au fost arestaţi, pentru a doua oară, la mijlocul anului trecut. Pe 5 iunie 2012, Tribunalul Maramureş a decis să le înlocuiască celor trei măsura de arest preventiv cu obligativitatea de a nu părăsi localitatea. Procurorii Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au declarat însă recurs, acesta fiind respins.

Cei trei au fost trimişi în judecată la începutul lunii iulie 2010 de către magistraţii DIICOT Iaşi, alături de alte 24 de persoane. Ei au fost acuzaţi de înşelăciune, spălare de bani, trafic de persoane şi şantaj.

ACTUALIZARE
Dos. 4183/100/2010 (cauza cordunenilor), termen 22 iunie 2012:
Reţinând lipsa inculpatului C.V., lipsa de procedură cu acesta având în vedere că a fost liberat condiţionat şi nu a fost citat de la domiciliu, lipsa de procedură cu partea vătămată H.M-V. care din informaţiile furnizate a fost arestată şi în prezent se află încarcerată în Penitenciarul Bacău, lipsa de procedură cu partea vătămată T.M., cererea de amânare formulată de apărătorul inculpatului I.I-D. şi lipsa părţilor vătămate, s-a amânat cauza pentru data de 2.08.2012

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA