Acasăberzmude2 X VIDEO - ACTUALIZARE 2 - SCANDAL – ALEGERI LOCALE 2012...

2 X VIDEO – ACTUALIZARE 2 – SCANDAL – ALEGERI LOCALE 2012 – Un candidat la Primaria Baiut a fost batut azi noapte de un grup rival (galerie foto)

spot_img

DISTRIBUIȚI

DECLARATIA OFICIALA A POLITIEI

DECLARATII ALE CELOR BATUTI

http://christianferoviarul.blogspot.com

Scandal azi noapte in Baiut intre doua grupuri de tineri. Se pare ca in urma unor discutii in contradictoriu intre mai multi tineri, sustinatori ai unor candidati din partide diferite, s-a ajuns la agresiune. Victima a fost unul dintre candidatii la Primaria Baiut care a fost lovit. Politistii au confirmat incidentul.

Bataia a avut loc in cursul noptii de vineri spre sambata. Doua grupuri de tineri s-au incaierat se pare iar unul dintre acestia a suferit leziuni. Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili exact cum s-a produs incidentul si tragerea la raspundere a vinovatilor. Deomcadata nu s-a confirmat daca aceasta agresiune a avut ca principal scop intimidarea candidatului la Primaria Baiut.

ACTUALIZARE 1

foto: ziarmm.ro

Candidatul la Primaria Baiut batut se numeste Adrian Buda, are 24 de ani. El candideaza pentru PP-DD. Conform site-ului ziarmm.ro, acesta este cel mai tanar candidat la functia de primar din judetul Maramures.

“Sunt a zecea persoana care vine cu listele pentru candidatura, sper ca sa fie o cifra norocoasa. Sunt multi candidati, oamenii au de unde sa aleaga, sa-si puna increderea in cine cred ei ca ii reprezinta cel mai bine. S-ar putea face multe in aceasta comuna.

In Centrul de Zi Medical avem personal calificat, oameni care din pacate au ramas fara locuri de munca, speram sa le gasim un loc de munca chiar la noi in comuna pentru ca ar fi mult mai bine si pentru ei si pentru noi ca sa nu facem naveta la Lapusul Romanesc pentru un bandaj”, a declarat in 3 mai 2012 pentru site-ul ziarmm.ro, Adrian Buda, candidat PP-DD la Primaria Baiut.

ACTUALIZARE 2: 

Poliţiştii cercetează patru infracţiuni de loviri sau alte violenţe şi distrugere în urma unui incident care a avut loc pe raza localităţii Strâmbu Băiuţ

„În noaptea de 11/12 mai, ora 00, 41, Secţia 7 de Poliţie Rurală Suciu de Sus a fost sesizată, prin Serviciul Unic Apeluri Urgenţe 112 să intervină la un incident care a avut loc pe raza localităţii Strâmbu Băiuţ.

La faţa locului a fost identificat un autoturism, condus de Stefana H., de 20 de ani si alţi doi pasageri, doi tineri de 24 de ani, toţi din localitatea Strâmbu Băiuţ.  Autoturismul prezenta urme de avariere. Din primele verificări efectuate de către poliţişti, rezultă faptul că, pentru a evita o coliziune cu un autoturism care circula din  sens opus, conducătoarea auto a ieşit de pe carosabil, lovindu-se de gardul unui locaş de cult din localitate. Ulterior, între ocupanţii celor două autovehicule s-a iscat o altercaţie.

Trei tineri, cu vârste între 19 şi 28 de ani, care se aflau în celălalt autoturism au manifestat o atitudine agresivă faţă de reclamanţi şi faţă de autovehiculul lor, la care au provocat distrugeri.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere.

În acest stadiu al cercetărilor nu s-a putut stabili o legătură de cauzalitate între calitatea părţilor implicate în incident şi faptă. În cauză poliţia efectuează cercetări potrivit competenţelelor, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţia legală corespunzătoare.” se precizeaza intr-un comunicat al IPJ Maramures semnat de Gabriela Liahovici, purtator de cuvant.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA