AcasăEvenimentACTUALIZARE 2: ACCIDENT - Pieton accidentat mortal de un camion in Somcuta...

ACTUALIZARE 2: ACCIDENT – Pieton accidentat mortal de un camion in Somcuta Mare (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident de circulatie a avut loc in urma cu putin timp pe DN1C in localitatea Somcuta Mare. Din primele informatii, un autocamion inmatriculat in judetul Maramures a surprins si accidentat un barbat care traversa soseaua prin loc nepermis, fara sa se asigure. Accidentul a avut loc la iesire din Somcuta Mare spre Buciumi, in perioada in care iluminatul public nu functiona, astfel incat soferului de camion i-a fost greu sa il observe pe barbat. Acesta a fost preluat initial de un echipaj al Ambulantei Somcuta Mare fiind solicitat si un echipaj SMURD pentru a-l transporta la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

ACTUALIZARE
Soferul autocamionul a declarat ca pur si simplu omul s-a aruncat in fata masinii. „L-am vazut pe podet si am franat. S-a oprit si dintr-o data s-a aruncat in fata masinii. Am tras stanga de volan dar tot s-a lovit de masina. A cazut si s-a lovit cu capul de carosabil. Era beat” a povestit soferul.
„Din primele cercetari se pare ca accidentul s-a produs din cauza unei traversari neregulamentare. Victima a fost preluata de echipajul medical si a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare in stare grava” a precizat Vasile Bele, Serviciul Politiei Rutiere Maramures.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA