AcasăActualitate112CARAMBOL ÎN BISTRIŢA - Un șofer băut a cauzat un accident cu...

CARAMBOL ÎN BISTRIŢA – Un șofer băut a cauzat un accident cu trei mașini implicate. Evenimentul rutier a fost cauzat de spiritele rele (este explicaţia mamei şoferului) – VIDEO

spot_img

DISTRIBUIȚI

CARAMBOL ÎN BISTRIŢA Duminică, 7 ianuarie, a avut loc un accident cu trei mașini implicate, pe Calea Moldovei din Bistriţa.

Din primele informații reiese că un șofer care consumase alcool înainte să se urce la volan a produs accidentul.

Accidentul a avut loc înainte de trecerea de pietoni de la Colegiul Tehnic INFOEL. Din primele informații rezultă faptul că șoferul unui autoturism nu a păstrat distanța corespunzătoare față de mașina care circula în fața sa, lovind-o din spate.

Aceasta, la rândul său, a lovit un taximetru care circula în față. În urma impactului puternic, prima mașină lovită a fost aruncată pe celălalt sens de mers, în stația de autobuz.

În urma accidentului a fost rănit șoferul BMW-ului care a provocat accidentul, dar și șoferița Volkswagen-ului, prima mașină lovită. Aceștia s-au ales, însă, cu răni minore, primind îngrijiri medicale de la echipajul SAJ ajuns la fața locului.

Toți șoferii implicați au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv în cazul șoferului BMW-ului, care a cauzat accidentul. Acesta avea 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În mașina condusă de bărbatul de 39 de ani se afla și mama acestuia, care a oferit oamenilor legii și echipajului medical ajuns la fața locului o explicație cel puțin bizară pentru acest accident.

Accidentul ar fi fost provocat nu de fiul său, ci de spirite rele. Acestea ar fi fost „chemate” de fosta soție a bărbatului, care l-ar fi momit cu un platou cu prăjituri și l-ar fi determinat să consume alcool.

sursa info,foto şi video Bistriţeanul

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA