AcasăActualitateSocialCAMPANIE - Cadouri, de la suflet la suflet

CAMPANIE – Cadouri, de la suflet la suflet

spot_img

DISTRIBUIȚI

În perioada 21-23 decembrie 2015, la hipermarketul Cora din incinta Gold Plaza, Clubul Interact Baia Mare va derula campania „Cadouri, de la suflet la suflet”, un proiect prin care se dorește crearea unei atmosfere calde cu ocazia sărbătorilor de iarnă copiilor, familiilor și bătrânilor cu posibilități financiare reduse.

Colectarea alimentelor se va face tot de către membri Interact în preajma caselor de marcat ale hypermarket-ului,loc începând de luni, 21 decembrie, până miercuri, 23 decembrie între orele 14-22, unde clienții pot dona o parte din cumpărăturile achiziționate. La intrarea în magazin, membrii Interact vor explica fiecărei persoane care este scopul campaniei dar și lista cu alimente care le pot achiziționa și ulterior pe care le vor dona la ieșirea din magazin. Produsele vor fi inventariate și se vor alcătui coșuri cu alimente care vor fi distribuite înainte de Crăciun familiilor nevoiașe de pe raza municipiului Baia Mare.

Scopul acestui proiect este de a aduce atmosfera Crăciunului în familiile lipsite de posibilităţi materiale, prin intermediul unor pachete, al căror conţinut va consta în alimente neperisabile. Sperăm, astfel, să reuşim să le oferim acestor familii puţin din frumuseţea sărbătorilor, cu ajutorul întregii comunităţi din care facem parte

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA