AcasăEvenimentSportOltchim castiga la Gyor dar rateaza calificarea in finala. Gyor-Oltchim 24-25

Oltchim castiga la Gyor dar rateaza calificarea in finala. Gyor-Oltchim 24-25

spot_img

DISTRIBUIȚI

Oltchim a făcut un meci fabulos la Veszprem, dar s-a pierdut în ultimele cinci minute şi a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor la un singur gol, scor 25-24, după ce în tur Gyor cîştigase cu 24-22.
Fetele lui Jakob Vestergaard au condus în Ungaria din primul minut al meciului şi pînă la final, dominînd categoric finalista de anul trecut. Navarro a avut o zi extraordinară, reuşind să îi ofere Oltchimului avantajul de care avea nevoie. Cu un procentaj de peste 50% mingi apărate, portarul spaniol al vîlcencelor a fost cheia jocului.
Campioana României s-a distanţat după pauză la cinci goluri şi a reuşit să ajungă în ultimele opt minute cu un avans de şase reuşite. Au urmat însă clipe de coşmar, în care vîlcencele nu au mai pus în pericol poarta lui Haraldsen. Radicevici a defilat în extremă, iar Gyor a venit la un singur gol. Bulatovici a spart gheaţa în minutul 59, oferindu-i Oltchimului avantajul de două goluri, care ar fi calificat-o în finală.
Gyor a înscris din nou, iar, la ceea ce trebuia să fie ultima fază a jocului, fetele noastre au pierdut balonul, oferindu-le unguroaicelor pe tavă calificarea în finală.

Sursa: gsp.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA