AcasăActualitate112SALVAT DE LA ÎNĂLȚIME - Incendiu la o stație de betoane din...

SALVAT DE LA ÎNĂLȚIME – Incendiu la o stație de betoane din Satu Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un incendiu de proporții a izbucnit miercuri, 10 mai, în jurul orei 10.00, la Stația de betoane din Satu Mare. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de la Pompieri. 

Unul dintre angajați a fost surprins de incendiu pe silozurile de ciment, și nu a mai putut coborâ. Acestuia i s-a făcut rău din cauza fumului inhalat. Concomitent cu apelarea la numărul „112”, un echipaj de intervenție a încercat să stingă focul, fără a reuși.

Din fericire a fost vorba despre un exercițiu de salvare de la înălțime, pus în scenă de către pompieri. Exercițiul s-a organizat în cadrul programului „Zilele Internaționale ale Securități și Sănătății în Muncă 2017”, arată Sătmăreanul.

Partea practică a exercițiului a constat în salvarea persoanei de la înălțime, respectiv acordarea primului ajutor medical.
În sfârșitul exercițiului, coordonatorul SMURD Satu Mare, Ramona Ardelean, a demonstrat în fața celor prezenți diferite modalități de acordare a primului ajutor medical, luând în calcul mai multe scenarii.

Sursă info și foto.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA