AcasăActualitateSocialAdolescent de 16 ani prins in Muntii Maramuresului cu tigari de contrabanda...

Adolescent de 16 ani prins in Muntii Maramuresului cu tigari de contrabanda (FOTO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat, in ultimele 48 de ore, peste 25.000 pachete cu tigari de contrabanda, in valoare de 247.300 lei. Una dintre capturi a fost facuta intr-o zona muntoasa, la o altitudine de peste 1.600 de metri, printre carausi fiind identificat un adolescent de 16 ani. 
In dimineata zilei de 7 iunie, in jurul orei 02.00, o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului PF Poienile de Sub Munte, a observat, intr-o zona muntoasa impadurita, la o altitudine de peste 1.600 m, mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat catre interiorul tarii mai multe colete voluminoase. Barbatii au abandonat coletele in momentul in care au fost depistati de lucratorii de la frontiera si au fugit, profitand de terenul muntos impadurit si de intuneric. In urma actiunii s-a reusit retinerea unui cetatean roman in varsta de 16 ani.
La fata locului au fost descoperite trei colete care au fost inventariate, rezultandcantitatea de 1.460 pachete cu tigari de provenienta ucraineana in valoare de 13.000 lei. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii. Totodata, se efectueaza cercetari in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.
In perioada 7-9 iunie, la nivelul ITPF Sighetu Marmatiei s-au desfasurat mai multe actiuni pe linia combaterii contrabandei cu tigari. In urma actiunilor, politistii de frontiera au descoperit la frontiera verde 23.790 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.  Tigarile, in valoare de 234.000 de lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in continuare se fac cercetari in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA