AcasăActualitate112TÂLHĂRIE LA BAIA MARE – Bărbat reținut pentru 24 de ore după...

TÂLHĂRIE LA BAIA MARE – Bărbat reținut pentru 24 de ore după ce a băgat o femeie în spital și i-a furat telefonul mobil

spot_img

DISTRIBUIȚI

TÂLHĂRIE LA BAIA MARE  Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat şi reţinut un bărbat din municipiu, bănuit că în această săptămână a comis o tâlhărie. El urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Marţi seara, la ora 20.40, poliţia a fost sesizată că o femeie din Baia Mare a fost deposedată prin violenţă de telefonul mobil, în timp ce se afla în curtea unei societăţi comerciale situată pe strada Horea din municipiu. În încercarea de a se apăra de agresor, victima, în vârstă de 46 de ani, a suferit leziuni corporale ce au necesitat internarea acesteia în spital.

În urma activităţilor de documentare şi investigare efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat un bărbat de 41 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea faptei.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii băimăreanului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA