AcasăEvenimentSportGest de aleasă omenie! Florian Walter i-a oferit un apartament de 120.000...

Gest de aleasă omenie! Florian Walter i-a oferit un apartament de 120.000 de euro lui Răzvan Martin, medaliat cu bronz la JO Londra!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Răzvan Martin a obţinut prima medalie a României la haltere după 16 ani de pauză la Jocurile Olimpice. A fost bronz la categoria 69 de kilograme, iar din ecoul succesului s-a aflat şi povestea emoţionantă a sportivului român. Mass-media a redat, fie în plumb, fie în fotograme, viaţa lui Răzvan Martin, de la prima ganteră ridicată şi până la momentul în care singurul efort a rămas un dulce pas pe podiumul de la Londra. Un scurtmetraj repetat o zi pe toate canalele şi în toate ziarele. Palmele jupuite de carne au impresionat mulţi români, printre aceştia aflându-se şi Florian Walter, finanţatorul Petrolului. Joi, fostul acţionar dinamovist a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Martin. „Salut, sunt Florian Walter şi mă bucur că pot să vorbesc cu tine. Vreau să te felicit pentru medalie şi să îţi ofer un apartament cadou pentru performanţa ta şi pentru tot ce ne-ai demonstrat”. La celălalt capăt al firului a răspuns o voce de ardelean, sacadată şi un pic mirată. „Domnule, eu nici nu ştiu cine sunteţi, dar vă mulţumesc din suflet. Îmi cer scuze că nu vă cunosc, eu nu citesc ziarele şi nu prea mă uit la televizor”.

„M-a impresionat Martin. Astfel de sportivi care muncesc atât de mult şi trec peste problemele de viaţă, trebuie să fie încurajaţi. Aceasta este explicaţia gestului meu. Vreau să încurajez un sportiv care a muncit mult pentru a face performanţă”, ne-a declarat Florian Walter.
Când se va întoarce de la Londra, Martin va primi cheile apartamentului care se află într-un bloc nou construit din vecinătatea Arenei Naţionale. Dacă se va hotărî să se mute, halterofilul îi va avea vecini pe Cristi Pulhac, Andrei Mărgăritescu, Adrian Cristea, Cosmin Moţi sau Cătălin Munteanu. Toţi au cumpărat casele de la Walter, pe vremea în care acesta era acţionar la Dinamo, patronul de la Romprest acordându-le reduceri semnificative şi posibilitatea de a plăti în rate.
Imediat după ce a cucerit medalia de bronz, Martin a declarat într-un interviu în ProSport ce va face cu banii pe care îi va primi pentru performanţa sa. ” Vreau să-mi iau o casă, acum stau într-un apartament în Bistriţa. În asta o să-mi investesc banii câştigaţi, iar apoi o să fac şcoala de soferi”, a spus Martin.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA