AcasăNews AlertMOMENT DE RECULEGERE - Poliţiştii maramureşeni şi-au comemorat camarazii căzuţi la datorie

MOMENT DE RECULEGERE – Poliţiştii maramureşeni şi-au comemorat camarazii căzuţi la datorie

spot_img

DISTRIBUIȚI

MOMENT DE RECULEGERE A fi poliţist înseamnă a trăi situaţii limită şi a-ţi pune viaţa în pericol pentru a-ţi proteja semenii. Riscurile şi sacrificiile sunt inerente iar uneori, în timpul executării misiunilor,  poliţiştii devin eroi plecaţi prea devreme dintre noi.

Este o datorie să ne aducem aminte de cei care au plătit cu propria viaţă preţul liniştii şi al siguranţei noastre, să-i cinstim şi să-i respectăm.

În dimineaţa zilei de 24 martie, cu prilejul Zilei Poliţiei Române, poliţiştii maramureşeni şi-au comemorat camarazii care şi-au sacrificat viaţa la datorie.

image003

Poliţiştii care se aflau vineri în serviciu şi-au întrerupt activitatea la ora 08.15 pentru a păstra un moment de reculegere in faţa sediilor unde îşi desfăşoară activitatea.

Tot vineri, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, s-a desfăşurat un ceremonial religios dedicat cinstirii memoriei celor căzuţi la datorie. Au fost depuse coroane la troiţa din curtea unităţii iar preotul militar a oficiat o slujbă de pomenire a eroilor poliţişti.

image005

Prin gestul de azi, poliţiştii şi-au manifestat solidaritatea faţă de familiile eroilor poliţişti şi au adus un omagiu celor care nu mai sunt alături de noi, dar care au rămas în memoria şi sufletele noastre.

Informaţii şi foto furnizate de IPJ Maramureş

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA