AcasăEvenimentSportMEMORIALUL „RADU PAMFIL” – Peste 600 de persoane vor participa la competiția...

MEMORIALUL „RADU PAMFIL” – Peste 600 de persoane vor participa la competiția de fotbal organizată de FC Mara 2010 Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

MEMORIALUL „RADU PAMFIL”  FC Mara 2010 Baia Mare organizează – în 20 și 27 aprilie – a treia ediție a Memorialului ”Radu Pamfil”. Circa 50 de echipe din 9 localități vor participa la competiția organizată la șase categorii de vârstă.

Opt ani se împlinesc de când mijlocașul generației Mateianu, Radu Pamfil, a plecat dintre noi. În memoria lui, FC Mara 2010 Baia Mare organizează a treia ediție a Memorialului ”Radu Pamfil”. Competiția va avea loc în 20 și 27 aprilie, la șase categorii de vârstă (2003, 2004, 2006, 2007, 2009, 2010). Echipele participante provin din 9 localități: Cluj Napoca, Satu Mare, Zalău, Negrești Oaș, Carei, Recea, Coltău, Sighetu Marmației, Baia Mare.

Toate echipele vor primi diplome de participare și vor avea parte de surprize din partea clubului organizator, care nu a uitat să invite la eveniment membri ai familiei celui comemorat, precum și foști coechipieri ai acestuia.

Vor fi acordate cupe și medalii pentru primele trei clasate la fiecare categorie în parte. Nu vor lipsi premiile speciale: pentru cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător și pentru cel mai de perspectivă jucător.

Cifrele ediției 2017 a Memorialului ”Radu Pamfil”

  • peste 600 copii participanți
  • 99 de meciuri se vor disputa
  • 48 echipe înscrise
  • 6 categorii de vârstă
  • se va juca pe 4 stadioane
  • invitați din 9 localități

 Arbitrajul este asigurat de oficiali ai Asociației Județene de Fotbal Maramureș.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA