AcasăEvenimentVIDEO - ACTUALIZARE 2 - ULTIMA ORA - ACCIDENT - O conducta...

VIDEO – ACTUALIZARE 2 – ULTIMA ORA – ACCIDENT – O conducta de gaz a fost rupta la intersectia strazilor Victoriei cu Valea Borcutului. Soferul, un preot din Satu Mare, mergea la slujba de duminica (FOTO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier s-a produs in urma cu putin timp la intersectia strazilor Victoriei cu Valea Borcutului. Din primele informatii in urma impactului dintre doua autoturisme, unul dintre acestea a ajuns intr-o conducta de gaz pe care a rupt-o. Echipaje ale pompierilor militari, politiei si EON Gaz Romania s-au deplasat la locul accidentului. Din fericire nu sunt persoane ranite.

ACTUALIZARE 1

Preotul mergea spre casa pentru a ajunge la slujba de duminica numai ca drumul cu polei a facut sa piarda controlul volanului autoturismului Skoda Fabia iar masina a ajuns intr-un sant si s-a oprit intr-o conducat de gaz pe care a rupt-o. Pericolul a fost urias astfel ca echipele de interventie au reusit sa opreasca furnizarea gazului in zona pentru a preveni orice incident. Din fericire preotul care era singur in masina nu a suferit leziuni corporale astfel ca va putea fi prezent in randul enoriasilor.

ACTUALIZARE 2

„Drumul este foarte alunecos. Asa a fost tot drumul de la Tarsolt de unde am plecat, pana aici in Baia Mare. Aici nu am mai putut controla masina si m-a aruncat acolo. E lunecos si am venit foarte prudent. Nu am vazut nicio masina care sa arunce antiderapant” a declarat preotul satmarean.

„Am auzit o bubuitura si am deschis geamul si am vazut ca sufla gaz. Am iesit in drum si era domnul aici si mi-a spus ca a alunecat din cauza poleiului. Si aseara au mai fost inca doua accidente aici” a povestit un localnic.

„Din primele cercetari se pare ca soferul autoturismului Skoda care circula spre strada Victoriei dinspre Bd. Independentei care strada Valea Borcutului, intr-o curba usoara la dreapta nu adapteaza viteza la conditiile de drum acoperit cu polei. Pierde controlul asupra directiei de mers, derapeaza si paraseste partea carosabila intrand in coliziune cu o conducta de gaz. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul inregistrat fiind zero” a declarat Claudiu Indre, Biroul Politiei Rutiere Baia Mare.

VEZI AICI IMAGINI DE AZI NOAPTE CAND PE ACEEASI STRADA S-AU MAI PRODUS DOUA ACCIDENTE TOT DIN CAUZA POLEIULUI

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA