AcasăEvenimentVIDEO - ACTUALIZARE 3 - Accident - Presedinte FCMU Baia Mare Dan...

VIDEO – ACTUALIZARE 3 – Accident – Presedinte FCMU Baia Mare Dan Hotico a intrat cu BMW-ul X5 intr-o alta masina. Soferul celei din urma a ramas incarcerat. Hotico era baut: 0,16 mg/l alcool pur in aerul expirat (galerie foto)

spot_img

DISTRIBUIȚI

In urma cu putin timp pe strada Oituz s-a produs un grav accident rutier. Din primele informatii se pare ca o persoana este incarcerata. Pompierii militari, echipaje ale Ambulantei si SMURD sunt la fata locului.

ACTUALIZARE 1

Conform informatiilor de la fata locului accidentul s-a petrecut  presedintele clubului FCMU Baia Mare conducea autoturismul BMW X5. El intentiona sa iasa din parcarea Sali Sporturilor si sa ajunga in strada Oituz. Acesta a declarat ca a incercat sa fereasca un caine si a ajuns pe contrasens unde s-a izbit de o masina care circula regulamentar din sens opus. Soferul acesteia a ramas incarcerat si a fost scos de pompierii militari. Presedintele FCMU nu a fost ranit. „Eu ieseam din parcare de la sala sporturilor, cand mi-a sunat telefonul. Cu un ochi m-am uitat la telefon, cu altul la drum. Din partea dreapta am vazut ca mi-a aparut brusc un caine, iar cum ma si orbea soarele nu am mai reusit sa tin directia si am intrat putin pe contrasens. Atunci s-a intamplat accidentul” a declarat jurnalistilor prezenti la accident, Dan Hotico, presedintele FCMU Baia Mare.

ACTUALIZARE 2

Presedintele FCMU Baia Mare a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul inregistrat de aparat a fost de 0,16 mg/l alcool pur in aerul expirat. Drept urmare acesta a fost condus la Spitalul Judetean Baia Mare pentru recoltare de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

ACTUALZIARE 3 – Comunicat IPJ Maramures

Ieri, 25 iulie, ora 13,50, pe strada Oituz, din Baia Mare, a avut loc un accident de circulaţie. Dan H., de 53 de ani, din Baia Mare, se afla la volanul unui autoturism  pe care-l conducea dinspre B-dul Unirii spre strada Transilvaniei. Într-o curbă la dreapta, conducătorul auto a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus de Vasile P., de 29 ani, din Baia Mare. În urma coliziunii, Vasile P. a fost rănit şi a rămas internat la spitalul unde a fost transportat pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost  testaţi cu aparatul alco-test, rezultatul fiind negativ în cazul părţii vătămate şi de peste 0.10 mg/l alcool pur în aerul expirat in cazul lui Dan H. Celor doi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză continuă cercetările pentru urmând ca la finalizare să se propună soluţia legală, prin Parchet.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA