AcasăEvenimentACȚIUNE PENTRU SORINA PINTEA - Aproximativ 200 de băimăreni manifestă în fața...

ACȚIUNE PENTRU SORINA PINTEA – Aproximativ 200 de băimăreni manifestă în fața Palatului de Justiție

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACȚIUNE PENTRU SORINA PINTEA   Modul în care o parte dintre autorități, respectiv media, tratează subiectul reținerii fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea, în condițiile în care suferă de o boală autoimună a înfuriat o parte din opinia publică. Familia, speriată de starea de sănătate a celei care a fost până zilele trecute managerul Spitalului Județean de Urgență, a atras în repetate rânduri atenția asupra nevoilor medicale pe care Sorina Pintea le are în aceste momente, mai mult, a fost organizată o acțiune în această după-amiază prin care aproximativ 200 de cetățeni, conform forțelor de ordine, protestează pașnic în fața Palatului de Justiție din Baia Mare.

Sorina Pintea a fost diagnosticată anul trecut, în data de 5 noiembrie, cu o boală autoimună, aceasta luând tratament cu cortizon și cu imunoglobuline încă de atunci.

Vă readucem aminte că sâmbătă, 28 februarie, procurorii DNA au descins în biroul Sorinei Pintea din Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. Aceștia susțin că fostul ministru a fost prins în flagrant în timp ce ar fi luat mită suma de 120 de mii de lei. Fostul ministrul al Sănătății a fost reținut inițial pentru 24 de ore, instanța acceptând ulteror propunerea procurorilor DNA de a o aresta pe Sorina Pintea pentru 30 de zile.

Instanța este singura în măsură să se pronunțe cu privire la vinovăția sau nevinovăția Sorinei Pintea. Familia și apropiații sunt speriați și acuză public modul în care cei de la Arestul Central al Capitalei o tratează pe Sorina Pintea care, deși reținută pentru 30 de zile, ar necesita monitorizare și tratament medical specializat.

Adrian Barbur

Sursă video: Radu Țolaș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA