AcasăEvenimentSportActualizare: Andone a demisionat de la CFR! Zi decisiva pentru Ioan Andone!

Actualizare: Andone a demisionat de la CFR! Zi decisiva pentru Ioan Andone!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Actualizare: Andone a demisionat: „E posibil să plec la Rapid”

Ioan Andone a anunțat, la revenirea în România, că este posibil să semneze cu Rapid în următoarele zile. Andone a demisionat de la CFR Cluj după o întalnire cu Arpad Paszkany. „Fălcosul” a plecat de la aeroport cu un taxi direct la o întâlnire cu Arpad Paszkany, în care si-a prezentat demisia.
„E posibil să plec la Rapid. Am două-trei oferte, vom vedea pe care o aleg dacă plec de la CFR”, a spus Andone.
Andone este nemulțumit că cei de la CFR au lăsat să se înțeleagă că postul său este în pericol și a demisionat.
Clujenii caută în continuare antrenor după ce au fost refuzați de Edoardo Reja.

Ioan Andone se afla in fata unei zile importante pentru cariera lui, zi in care se va decide viitorul lui pe banca tehnica a campioanei. Din informatiile ajunse la presa, exista doar doua optiuni reale pentru „Falcos” – demisia sau demiterea.
CFR Cluj a obtinut un rezultat mare in Liga Campionilor, un 1-1 pe terenul lui Galatasaray, in conditiile in care romanii au jucat trei sferturi de meci cu un om in minus. Chiar si asa, scaunul lui Andone se clatina mai mult ca oricand.

Motivul acestei stari de fapt vine din situatia paradoxala a echipei, care joaca foarte bine in Champions League, insa se face de ras in mod constant in Liga 1. De altfel, chiar Ioan Andone a dezvaluit, inainte de meciul de la Istanbul, ca a vrut sa isi dea demisia in weekend, imediat dupa meciul cu Viitorul Constanta, insa a ramas la rugamintile celor doi sefi ai echipei pentru a pregati intalnirea cu Galata.

„Este posibil orice. Daca nu o sa mai am increderea conducatorilor, nici o problema, asta este. Poate sa vina altul in locul meu, care sa faca lucruri mai bune. Asta este fotbalul. Eu va spun ceva, daca era dupa mine, as fi plecat dupa meciul cu Viitorul, dar sefii au zis ca discutam miercuri, dupa aceasta intalnire din Liga. Rezultatele nu onoreaza un club ca CFR si daca eu sunt vinovatul, atunci trebuie sa platesc”, spunea Andone, marti seara, la DolceSport.
Dupa meci insa tonul antrenorului s-a mai indulcit, semn ca rezultatul bun i-a dat sperante.

„Miercuri se vor lua decizii administrative, nu-i nicio o problema pentru mine. Eu mi-am facut treaba onest, asa cum am stiut mai bine. Sunt multumit de ce am facut la CFR, o sa vedem ce se va decide la sedinta”, a mai spus „Ando”.

Daca antrenorul oscileaza intre demisie si ramanere la CFR Cluj, cei doi conducatori, Arpad Paszkany si Iuliu Muresan, par ca s-au decis deja asupra viitorului lui Andone. Patronul si presedintele de la CFR Cluj au fost destul de nervosi in momentul in care subiectul Andone a fost adus in discutiile purtate cu ziaristii.
„Nu vreau sa vorbesc despre Andone acum, nu este un subiect care sa imi faca placere. Vom discuta in zilele urmatoare, deocamdata vrem doar sa ne bucuram de egal si sa ne recuperam dupa oboseala”, a spus Iuliu Muresan la Sport.ro, completat de Paszkany, care a vorbit la propriul post TV, Transilvania Look.

„In ceea ce il priveste pe Ioan Andone, miercuri o sa fie o analiza pertinenta si serioasa. Atunci vom lua decizia potrivita. Nu pot sa va spun acum care va fi decizia, se poate intampla orice, e un meci de 1, x, 2.”

Cei doi oameni cu putere de decizie de la CFR Cluj nu au stat degeaba, ei alcatuind deja o lista cu posibili inlocuitori. Portughezii Paulo Sergio (44 de ani) si Paulo Fonseca (39 de ani), dar si italianul Massimiliano Favo (46 de ani) poarta discutii cu gruparea din Gruia in aceste zile.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA