AcasăEvenimentACCIDENT - O fetita de 14 ani ranita in timp ce traversa...

ACCIDENT – O fetita de 14 ani ranita in timp ce traversa strada Victoriei regulamentar (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un alt accident rutier s-a produs  tot in aceasta dimineata pe strada Victoriei, in spatele Casei de Cultura a Sindicatelor. Soferul unui microbuz a surprins si accidentat o fetita in varsta de 14 ani care traversa regulamentar strada. Victima a fost preluata de un echipaj al Ambulantei si transportata la spital.

“In jurul orelor 7.35, pe bulevardul Victoriei, respectiv pe strada Progesului, au avut loc doua accidente de circulatie, soldate cu vatamarea corporala a doua persoane. Accidentele s-au produs pe fondul neacordarii prioritatii de trecere pietonilor. In urma investigatiilor de specialitate de la Spitalul Judetean si a diagnosticului, respectiv a declaratiilor partilor implicate, se vor lua masurile legale care se impun”, a declarat agentul principal Darius Achim din cadrul Biroului Rutier Baia Mare.

“Nu am vazut nimic absolut! A iesit din fata dar nu am putut sa o evit… Asta e. E o fetita de 13-14 ani, cam asa. Putin s-a lovit. Acum eu nu stiu mai mult, pentru ca au dus-o la verificari. Masina e mai incolo, nu are nimic. Atata pot sa spun ca mergeam intr-o excursie cu mai multe persoane”, a declarat soferul microbuzului.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINI SOCANTE DE LA ACCIDENTUL DE PE STRADA PROGRESULUI DIN BAIA MARE

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA