Acasăsinucidere maramuresParticipare incununata de succes pentru SC VITAL SA la EXPO APA 2012

Participare incununata de succes pentru SC VITAL SA la EXPO APA 2012

spot_img

DISTRIBUIȚI

EXPO APA 2012 si Forumul Romanesc al Apei, cele mai importante evenimente anuale in domeniul producerii si furnizarii apei potabile, a canalizarii si epurarii apelor uzate, au avut loc in perioada 11-13 iunie 2012 la Palatul Parlamentului din Bucuresti. Expozitia si manifestarile aflate la cea de-a 14-a editie, s-au adresat tuturor specialistilor in domeniul apei incepand cu operatorii de alimentare cu apa si canalizare, administratorii resurselor de apa si nu in ultimul rand publicului larg interesat de imbunatatirea performantelor tehnice si manageriale ale sectorului.

In fiecare an comisiile de specialitate din cadrul ARA ofera premii de excelenta pentru operatorii care s-au remarcat pe fiecare domeniu al comisiilor: calitate mediu, juridic, economic, relatiile operatorilor cu clientii si mass media, IT, resurse umane, etc. Pentru eforturile depuse in promovarea imaginii, societatea noastra a primit anul acesta Diploma de excelenta, acordata de presedintele comisiei relatiile operatorilor cu utilizatorii si mass media, Marius Mudura. La etapa finala de jurizare, soocietatea noastra s-a aflat in competitie cu alti doi operatori puternici dintara: SC Aquatim SA Timisoara si SC Aquaserv SA Targu Mures.

“Premiul a fost acordat pentru perseverenta cu care a fost promovata imaginea operatorului SC VITAL SA avand in vedere schimbarea logo-ului societatii dar si lansarea Manualului de identitate vizuala”, a punctat la acordarea distinctiei presedintele Marius Mudura. “Este mai mult decat un premiu pentru imagine. Este un premiu care recunoaste intr-adevar munca si pasii facuti pentru consolidarea imaginii societatii. Intr-o lume mereu in miscare, in care am devenit si noi operatori regionali trebuie sa ne prezentam impecabil in fata clientilor si partenerilor iar acest lucru porneste chiar de la imaginea noastra. Vom investi in continuare in aceast capitol iar acest premiu nu poate decat sa ne ambitioneze pentru a deveni si mai buni”, a declarat directorul general SC VITAL SA Geza Gasparik.

Operatorii dintaraprezenti precum si firmele participante si-au prezentat in cadrul evenimentelor produsele, tehnologiile si proiectele dezvoltate. Ministrul Mediului si Padurilor, Rovana Plumb precum si presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice (ANRSC), Doru Ciocan au acceptat invitatia de a sta fata in fata cu operatorii si a discuta problemele cu care se confrunta. Mircea Mecea, director general adjunct SC VITAL SA a prezentat programul “Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata din judetulMaramures,Romania”, cu date concrete despre investitiile care se vor face in cadrul proiectului finantat prin POS Mediu in 10 localitati din judet printre care si Baia Mare. In cele trei zile de lucrari

s-a discutat despre stadiul proiectelor finantate prin POS Mediu si pasii ce urmeaza a fi implementati in cadrul acestora, dar si despre pregatirea viitoarelor aplicatii de finantare pentru perioada de programare 2014-2020. Tehnologiile noi de epurare a apelor uzate a fost un domeniu pe care s-a axat conferinta tehnico- stiintifica, iar constructorii au prezentat date despre experienta acumulata in timpul proiectelor.

La cele peste 100 de standuri amenajate au fost prezenti operatori de servicii de alimentare cu apa si canalizare, furnizori de echipamente si tehnologii, cercetatori, proiectanti si consultanti, cadre didactice universitare, autoritati publice centrale si locale, institutii financiare internationale. Acestia au  avut posibilitatea de a interactiona, de a afla fiecare date si noutati despre ceilalti participanti. Asociatia Romana a Apei este reteaua nationala a profesionistilor din domeniul apei, realizand o colaborare continua intre cercetare si practica si acoperind toate fatetele ciclului apei.

Sursa text si foto: Vital Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA