AcasăActualitate112PERCHEZIȚII DOMICILIARE ȘI REȚINERI ÎN MARAMUREȘ - Doi tineri cercetați pentru trafic...

PERCHEZIȚII DOMICILIARE ȘI REȚINERI ÎN MARAMUREȘ – Doi tineri cercetați pentru trafic de droguri de mare risc. Dealerul, prins la Sighetu Marmației, într-un autoturism

spot_img

DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș și polițiștii de frontieră ai Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, au documentat activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 29 ianuarie a.c., un tânăr, de 25 de ani, i-ar fi vândut unui alt tânăr, de 23 de ani, aproximativ 4 grame de drog de mare risc (4-CMC), cel din urmă fiind depistat, în municipiul Sighetu Marmației, într-un autoturism, având asupra sa substanța interzisă.

În urma unei percheziții domiciliare, efectuată la locuința celui care ar fi comercializat drogurile, a fost descoperite și ridicate aproximativ 90 de grame de 4-CMC (drog de mare risc), precum și alte mijloace de probă.

La data de 30 ianuarie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 2 tineri.

La aceeași dată, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a tânărului de 25 de ani, față de care a fost formulată propunerea.

Cu privire la cel de al doilea tânăr, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA