AcasăActualitate112BONNIE ȘI CLYDE DE DE BAIA MARE? O tânără este căutată de...

BONNIE ȘI CLYDE DE DE BAIA MARE? O tânără este căutată de polițiști după ce a dispărut cu încasările barului în care lucra. Și iubitul ei e suspect

spot_img

DISTRIBUIȚI

O tânără angajată la un bar din Baia Mare a devenit subiectul unei povesti enigmatice după ce s-ar fi evaporat cu toate încasările zilei. Este vorba de peste 10 mii de lei, vânzările din ziua respectivă a barului în care lucra.

Administratorii localului au lansat un apel disperat către comunitate pentru a o găsi. Surse arată că fata ar fi primit sprijin din partea unui tânăr, posibil iubitul ei.

Poliția Baia Mare a fost alertată ieri, 04 decembrie, cu privire la furtul sumei din casieria barului. În rezultatul investigațiilor, s-a stabilit că tânăra în cauză are 19 ani și este din Baia Mare, ea fiind presupusa autoare a faptei petrecute în data de 03 decembrie 2023.

Cu toate acestea, misterul se adâncește odată cu informația că polițiștii bănuiesc că ar putea exista o complicată poveste de dragoste în spatele furtului, iar cercetările sunt concentrate și pe presupusul iubit al tinerei.

Pe fondul acestor evenimente, comunitatea este chemată să participe la descifrarea misterului și să ofere orice informații care ar putea ajuta poliția în rezolvarea cazului de delapidare.

Sursă info și foto: Vasile Dale. 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA