AcasăEvenimentACTUALIZARE 2 - Suspiciune de toxiinfectie alimentara la botezul nepotului fostului deputat...

ACTUALIZARE 2 – Suspiciune de toxiinfectie alimentara la botezul nepotului fostului deputat Nicolae Bud. 42 adulti si 3 minori transportati la spital (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

In urma cu putin timp, sase echipaje de AMBULANTA si unul SMURD au fost solicitate sa intervina la Hotel Carpati din Baia Mare unde sase persoane prezinta stare de rau. Oamenii participau la un botez, iar principala suspiciune a cadrelor medicale este o toxiinfectia alimentara. Acestora li se acorda primele ingrijiri la fata locului, urmand sa fie transportati la Spital.

 

ACTUALIZARE 1

Conform ultimelor informatii primite de la fata locului la spital au ajuns 13 adulti si 2 minori. Acestia au fost transportati cu sase echipaje ale Serviciului Judetean de AMBULANTA si un echipaj SMURD.

Unele surse spun ca la botezul nepotului fostului deputat Nicolae Bud care s-a tinut in luxosul hotel din Baia Mare au participat circa 150 de persoane. Printre acestia inclusiv directorul adjunct al Directiei de Sanatate Publica Maramures, Carmen Sima. Acestia ar fi servit un aperitiv alcatuit din produse tradionale de porc si branzeturi, piftie (racituri) iar in momentul in care au primit peste li s-a facut rau.

Este cel de-al patrulea caz de toxiinfecţie alimentară în masă din Maramureş consemnat în ultimele patru zile. Cel mai grav s-a consumat joi, 25 iulie, atunci când 25 angajaţi ai Consiliului Judeţean au ajuns la spital în urma chefului organizat de preşedintele Zamfir Ciceu.

ACTUALIZARE 2

Conform ultimelor informatii la Spitalul de Boli Infectioase au ajuns 42 de adulti si 3 copii. Carmen Sima, directorul adjunct al DSP Maramures a declarat ca minorii vor ramane sigur internati in timp ce adultii sunt inca in investigatii.

„Este vorba despre o suspiciune de toxiinfecție alimentară la un eveniment la unul din restaurantele din oraș. Din aproximativ 100 de participanți au ajuns la spital până în momentul de față 45 de persoane care au venit cu simptome compatibile cu o toxiinfecție alimentară. 45 de persoane cu vârste cuprinse între 3 și  64 de ani. Sunt forme de toxiinfecție alimentară medie, unele cazuri grave. Colegii medici veterinari au recoltat produsele alimentare  și acum se fac cercetările de rigoare. Nu pot să vă spun acum câți vor rămâne internați peste noapte”, a declarat dr. Carmen Sima.

SOSIREA PACIENTILOR LA SPITAL

VEZI CE S-A INTAMPLAT IN FATA HOTELULUI

CITESTE AICI DETALII DESPRE CEI 23 ANGAJATI AI CJ MARAMURES CARE AU AJUNS LA SPITAL

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA