AcasămodeleCONTRABANDĂ - Ţigări ascunse în două microbuze depistate în P.T.F. Siret (GALERIE...

CONTRABANDĂ – Ţigări ascunse în două microbuze depistate în P.T.F. Siret (GALERIE FOTO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit, ascunse în două microbuze, în podeaua, respectiv pereţii laterali, peste 4.000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de peste 5.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei doi şoferi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 10.000 lei fiecare.

Ieri, 21 ianuarie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, pe sensul de intrare în ţară, s-au prezentat două microbuze, primul condus de către un cetăţean ucrainean în vârstă 30 de ani, iar cel de-al doilea condus de către un cetăţean româno-ucrainean de 42 de ani, autovehicule suspecte că transportă ţigări de provenienţă ucraineană.

Echipa comună de control a condus cele două autovehicule în zona special amenajată în vederea efectuării unor controale amănunţite. Astfel, au fost descoperite 4.100 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 5.000 lei, ascunse într-un loc special amenajat în podea, respectiv în pereţii laterali ai microbuzelor.

Conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional de către organele vamale cu amenzi în cuantum de 10.000 lei fiecare, iar microbuzul, în valoare de 36.000 lei, care avea confecţionat un loc special amenajat pentru transportul ţigărilor, a fost ridicat în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Siret, au întocmit documentele necesare pentru aplicarea măsurii de interzicere a intrării în România, a cetăţeanului ucrainean pentru o perioadă de cinci ani, începând cu data de 21.01.2016.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA