AcasăActualitate112CLIPE DE GROAZĂ în Baia Mare! O tânără de 20 de ani...

CLIPE DE GROAZĂ în Baia Mare! O tânără de 20 de ani s-a aruncat în râul Săsar, de pe podul pietonal de lângă Kaufland. Echipajele de intervenție au salvat-o în ultima clipă din apele râului:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Au fost momente de panică aseară în zona supermarket-ului Kaufland de lângă Spitalul Județean. O tânără de 20 de ani s-a aruncat în apele râului Săsar, de pe podul pietonal ce leagă parcarea supermarket-ului de bulevardul Independenței.

Martorii au alertat echipajele de salvatori, sunând la 112, în momentul în care au văzut ce intenționează să facă tânăra, în încercarea de a o opri. Din nefericire, aceasta nu a convins-o și a sărit în apele râului. Echipajele de intervenție au intervenit, într-o misiune contracronometru, pentru a-i salva viața fetei. Conform VasileDale.ro, cei care au intrat în apele râului și au scos-o din ape în ultima clipă pe băimăreancă au fost polițiștii.

Printr-o minune, tânăra a supraviețuit. Aceasta a fost preluată de către echipajele medicale ajunse la fața locului, care au transportat-o la spital.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA