AcasăActualitateULTIMA ORĂ | A FOST PANICĂ AZI LA VIVO MALL BAIA MARE...

ULTIMA ORĂ | A FOST PANICĂ AZI LA VIVO MALL BAIA MARE – Două incidente au panicat cumpărătorii: un bărbat cu un cuțit a fost scos din centrul comercial, dar a făcut scandal; polițiștii au fost alertați cu privire la un bagaj suspect

spot_img

DISTRIBUIȚI

A fost o zi cu năbădăi la centrul comercial Vivo din Baia Mare. Două incidente au creat panică printre cumpărători, dar au dat de lucru și forțelor de ordine, respectiv poliției.

Agenții de pază de la Vivo au sunat la 112, după ce nu au reușit să gestioneze singuri un incident cu un bărbat înarmat cu un cuțit. Agenții l-au scos din mall, spun surse ActualMM, după ce au depistat un cuțit asupra sa. Bărbatul a refuzat să plece și a insistat să intre înapoi.

Polițiștii au venit la fața locului și l-au dus la sediu unde îl audiază.

Un bagaj suspect a alertat clienții și poliția

Un al doilea incident s-a petrecut astăzi tota Vivo mall. Un ghiozdan uitat a panicat un client al centrului comercial. Acesta a sunata 112. Autoritățile au intervenit rapid, însă totul s-a dovedit a fi doar o sperietură, nimic grav: un copil și-a uitat ghiozdanul aici. Vom reveni cu detalii. Știre în curs de actualizare.

Sursă foto.

Actualmm

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA