AcasăEvenimentACTUALIZARE - VIDEO - ALEGERI LOCALE 2012 - Gabriela Ghizela Pop si...

ACTUALIZARE – VIDEO – ALEGERI LOCALE 2012 – Gabriela Ghizela Pop si Andrei Rus au fost alesi presedinte, respectiv vicepresedinte, al Biroului Electoral Judetean Maramures. Presedinta a renuntat din motive obiective

spot_img

DISTRIBUIȚI

Astazi au fost desemnati la Palatul de Justitie din Baia Mare presedintii si loctiitorii biroului electoral judetean si respectiv a birourilor electorale de circumscriptie infiintate pentru alegerile locale din 10 iunie. Desemnarea presedintilor si loctiitorilor s-a facut prin tragere la sorti.

In prima etapa mana presedintei Sectiei penale din cadrul Tribunalului Maramures, Oresia Gondor a ales biletele cu numele celor care vor fi presedintele si respectiv loctiitorul Biroului electoral judetean.

Gabriela Ghizela Pop este judecator in cadrul Sectiei civile a Tribunalului Maramures, iar Andrei Rus este vicepresedintele aceleasi institutii. Ambii magistrati au experienta in coordonarea procesului electoral.

Mentionam ca in cadrul aceleiasi sedinte au fost desemnati prin tragere la sorti si presedintii biroului electorale de circumscriptie, precum si loctiitorii acestora, pentru Biroul Electoral de Circumscriptie Baia Mare fiind desemnati domnii judecatori Simon Antoniu si Fitigau Vasile Ion.

ACTUALIZARE – O noua tragere la sorti

Intrucat din motive obiecte dna judecator Gabriela Ghizela Pop a aratat ca se afla in imposibilitatea de a exercita atributiile legale implicate de aceasta functie, la data de 13 aprilie, ora 11, in sala 39 a Tribunalului Maramures se va desfasura o noua tragere la sorti, pentru desemnarea presedintelui Biroului Electoral Judetean Maramures. Sedinta este publica.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA