AcasăEvenimentACTUALIZARE 4 - Trafic infernal in judetul Maramures din cauza ninsorilor. Restrictie...

ACTUALIZARE 4 – Trafic infernal in judetul Maramures din cauza ninsorilor. Restrictie pentru TIR-uri in pasul Gutai pe DN18 (3 x VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

In aceasta dimineata soferii s-au „luat de cap” cand au vazut cum arata soselele. Toate drumurile nationale si judetene sunt acoperite cu un strad de zapada. Desi intreaga noapte a plouat torential inspre dimineata ploaia s-a transformat in ninsoare iar la ora 7.00 toate soselele din judet sunt acoperite cu un strat de omat. Din informatiile furnizate de Dan Buca, purtator de cuvant al CSJU Maramures nu sunt probleme in trafic. „Se circula in conditii de iarna. In pasul Gutai este pe carosabil un strat de un centimentru de omat insa se circula” a spus Dan Buca. Si in Baia Mare soferii trebuie sa fie foarte atenti pentru ca pe sosea este zapada.

 

ACTUALIZARE – ora 07.40

„Un echipaj de politie a fost instalat in Baia Sprie si unul in Mara au restrictionat traficul rutier in pasul Gutai pentru autovehiculele mai mare de 3,5 tone pana cand drumul nu curatat complet. Pe carosabil este 1-2 cm iar sub este gheata. Pentru a evita probleme administratorul drumului a luat aceasta decizie” a declarat Dan Buca.

ACTUALIZARE – ora 10.00

Trafic blocat pe DN18 B Baia Mare – Targu Lapus. Mai multe autotrenuri au ramas intepenite din cauza carosabilului acoperit cu omat si gheata. S-au format coloane de masini in ambele sensuri. Soferii au declarat ca nu au vazut utilaje de deszapezire. De altfel, subprefectul Pamfil Bercean a declarat se intervine cu doar un singur utilaj de deszapezire.Mai mult, in zona fostului restaurant Regal un autotren a ajuns in sant.

DN18B Baia Mare – Targu Lapus

ACTUALIZARE – ora 10.30

Un autotren a derapat si ajuns in sant pe DN18 in pasul Gutai. Din fericire traficul rutier nu este blocat.

ACTUALIZARE – ora 16.00

Traficul rutier greu s-a reluat dinspre Mara spre Baia Mare. „Autotrenurile incarcate au primit permisiunea de a urca in pasul Gutai, deocamdata numai dinspre Mara spre Baia Mare. Celalalte autovehicule grele neincarcate raman in asteptare. La fel si cele care sunt la iesire din Baia Sprie” a precizat Dan Buca, purtator de cuvant al CJSU Maramures.

DN18 Pasul Gutai

Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA