AcasăNews AlertUPDATE - VIDEO – CAVNIC – Costelus Casuneanu si-a busit masina de...

UPDATE – VIDEO – CAVNIC – Costelus Casuneanu si-a busit masina de zeci de mii de euro la Raliul Zapezii, Cavnic 2012 (galerie foto)

spot_img

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro - masina inchiriata a lui Costelus Casuneanu

Costelus, fiul regelui asfaltului Costel Casuneanu, a fost implicat ieri, 26 februarie 2012, intr-un incident in timpul intrecerii de la Raliul Zapezii, Cavnic 2012. Din fericire nimeni nu a patit nimic doar masina cu care concur a fost avariata in partea din spate. Fotografiile ne-au fost trimise de cititori ai ziarului 2.actualmm.ro, care au luat parte ca spectator la intrecerea de la Cavnic. Din spusele acestora incidentul s-a petrecut undeva pe traseu, in proba Baiut – Cavnic.

ACTUALIZARE 1: Costelus Casuneanu: „La Cavnic oamenii au fost tare draguti dar jurnalistii sunt tare agresivi!”

“Pe zapada este prima data cand concuram si a inceput sa ne placa. A fost o experienta placuta si pentru mine si pentru copilotul meu. Am venit la Cavnic cu o masina inchiriata pentru ca tot staff-ul nostru este ocupat cu  pregatirea pentru etapa de Cupa Mondiala, in 15 martie in Italia. Nu inteleg de ce toti ne indreapta de partea financiara. Toti ne intreaba lucrul asta. Conteaza mult si acest lucru dar nu inteleg de ce toata lumea vrea sa omoare acest sport si toate televiziune scot stiri de senzatie ca este foarte scump. Aici este vorba de pilotaj pentru ca toata lumea este egala in campionatele montiala. Masina cu care am venit la Cavnic este una care se preteaza la zapada si care concureaza in Campionatul National de Raliuri. Ma bucur ca am venit la Cavnic oamenii au fost foarte draguti dar jurnalistii sunt tare agresivi” a spus Costelus Casuneanu.

“A fost o experienta ciudata pentru noi pentru ca suntem obisnuiti cu altfel de concursuri pe nisip, in desert, caldura. Aici e altceva pe zapada, dar a fost interesant, distractiv mai ales pentru pilot” a spus copilotul lui Costelus Casuneanu.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA