AcasăAdministrațieVESTE BUNĂ PENTRU SIGHETENI - Un nou sediu al Serviciului Public Comunitar...

VESTE BUNĂ PENTRU SIGHETENI – Un nou sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor la Sighetu-Marmației

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sesizând numărul considerabil de deplasări pe care sunt nevoiți sighetenii să le facă pentru a ajunge la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare din Baia Mare, prefectul de Maramureș a făcut demersurile pentru a le oferi cetățenilor acest serviciu mult mai accesibil, în proximitatea lor.

Vineri, 23.02.2024, ora 13:00, pe Strada AI. Ivasciuc, nr. 17, fosta Casă Sigheteana (A.J.O.F.M), va avea loc deschiderea oficială a noului sediu, la care va participa prefectul Rudolf Stauder.

Marți, 27 februarie, va începe activitatea cu publicul. Programul de lucru este marți și joi în intervalele orare:

Marți:

9:30 – 12:30

13:00 – 14:30

Joi:

9:30 – 12:30

13:00 – 16:30

Vor funcționa două ghișee. Primul ghișeu vă stă la dispoziție pentru operațiuni de înmatriculare definitivă, transcriere, duplicat CI, modificare date, radiere și autorizare provizorie. Al doilea ghișeu oferă servicii de preschimbare a permiselor de conducere românești, duplicat PC, preluare imagini, eliberare PC. Tot la al doilea ghișeu se va realiza programarea candidaților la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere.

Credit foto: https://www.facebook.com/infoturismsighet

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA