AcasăEvenimentSportGabi Torje a fost inclus pe lista revelațiilor din prima parte a...

Gabi Torje a fost inclus pe lista revelațiilor din prima parte a sezonului din Spania

spot_img

DISTRIBUIȚI

Gabi Torje nu a rupt gura targului la Granada, insa i-a impresionat pe ziaristii iberici, care considera ca micutul mijlocas roman a contribuit la cresterea nivelului din Primera Division.

Aritz Gabilondo, unul dintre editorialistii celebrului cotidian As, critica transferurile facute de echipele mari din Spania si lauda, in schimb, mutarile formatiilor fara pretentii.
Presa spaniolă îl laudă pe Gabi Torje, pe care îl consideră cel mai util transfer pe care Granada l-a făcut în vară.
Jurnaliștii de la AS l-au inclus pe Torje pe lista transferurilor care au crescut nivelul din La Liga.
„Cluburile mici şi mijlocii ale Primerei au făcut transferuri mai utile şi mai eficiente decât marile cluburi. Din transferurile realizate de Real Madrid, Barcelona, Atletico şi Valencia doar Jordi Alba a confirmat cu adevărat. Restul achiziţiilor au avut un rol modest în această primă parte a sezonului. De la Modric la Song. De la Gago la Emre. Paginile de ziar pe care le-au umplut în vară odată cu venirea lor au rămas goale de argumente care să-i susţină. Cu toate acestea, oricât de paradoxal ar suna, nivelul global al Ligii a crescut simţitor în ciuda acestora”, scrie AS, coform Digi Sport.

„Asta pentru că majoritatea echipelor au găsit exact piesa care le lipsea. Valladolid l-a găsit pe Ebert, extremă de caracter. Malaga, oportunismul lui Saviola. Sevilla, forţa lui Kondogba. Betis, pe Juan Carlos, care se potriveşte perfect pe partea stângă. Athletic, pe Aduriz, rezerva de lux a lui Llorente. Celta, pe Varas, Cabral şi Krohn-Dehli, o adevărată coloană vertebrală. Getafe a găsit aplombul lui Xavi Torres. Granada, impudenţa lui Torje. Levante, golurile lui Martins. Zaragoza, pe modeştii dar eficienţii Montanes şi Victor Rodriguez. Ei au făcut mai competitivă liga. Ei şi nu insipidele transferuri ale granzilor”, a mai scris AS.
În acest sezon, Torje a reușit trei goluri și a oferit o pasă decisivă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA