AcasăActualitateSocialVIDEO - ISU Maramures - Camion incendiat la Borsa, masina distrusa de...

VIDEO – ISU Maramures – Camion incendiat la Borsa, masina distrusa de flacari la Coas. Fantani secate umplute cu apa de pompieri

spot_img

DISTRIBUIȚI

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 47 de intervenţii în acest weekend. Din total, cele mai multe- 27, au fost acţiunile la care au luat parte medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Dintre acestea, 12 au fost la traumatisme, 11– la diverse afecţiuni medicale, câte 2- la accidente rutiere şi  transport bolnav, 1 – intoxicaţii, 1– stop cardiorespirator neresuscitat.  

Pompierii au fost solicitaţi şi ei, pe parcursul sfârşitului de săptămână, la un număr de 20 de intervenţii. Vineri, 03.08, au continuat acţiunile desfăşurate în sprijinul populaţiei afectate de secetă.  La 10.00, un echipaj al Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus a a acţionat la alimentarea cu circa 18.000 de litri de apă menajeră a unui număr de şapte gospodării din zonă.

La 10.02, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Baia Mare a acţionat la alimentarea cu circa 9.000 de litri de apă menajeră a fântânii unui gospodar din localitatea Satul Nou de Sus. La 10.26, pompierii Detaşamentului Sighetu Marmaţiei au intervenit şi ei la alimentarea cu circa 9.000 de litri de apă menajeră a unui grup de 7 locuinţe din satul Rona de Sus. La 10.51, pompierii Punctului de Lucru Fărcaşa au alimentat cu apă menajeră un bazin aparţinând Primăriei Fărcaşa.

Tot vineri, la 11.54, pompierii Gărzii de Intervenţie Borşa au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de pădure si vegetaţie uscată din zona Iazul Colbu Borşa, aparţinând Ocolului Silvic Borşa. Au ars circa 4 hectare. Şi la acestă oră incendiu nu este lichidat.

Sâmbătă, la 09.01, un echipaj al Punctului de lucru Fărcaşa a a acţionat la alimentarea cu circa 42.000 de litri de apă menajeră a unui bazin de apă al Primăriei din localitate. La 10.08 pompierii Pichetului Târgu Lăpuş au alimentat cu  9000 litri apă menajera o gospodărie din localitate. La 10.48, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Baia Mare a acţionat la alimentarea cu circa 9.000 de litri de apă menajeră a fântânii unui gospodar din comuna Recea.

La 12.38, pompierii Gărzii de Intervenţie Borşa au acţionat la stingerea unui incendiu la un autocamion DAC, pe strada Merişorului din localitate. Împrejurarea determinantă a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere. Au ars cabina autocamionului în proporţie de 95% şi anvelopele din faţa, paguba totală ajungând la circa 35.000 lei.

La 12.44, pompierii Detaşamentului Baia Mare au intervenit la un alt incendiu de vegetaţie uscată, declanşat în localitatea Dumbrăviţa pe un teren apaţinând primăriei. A ars aproximativ 1,5 hectare de vegetaţie uscată.

Tot sâmbătă, la 15.10, pompierii Punctului de Lucru Fărcaşa au acţionat în cooperare cu S.V.S.U. din Fărcaşa  la un alt incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren aparţinând Primăriei Sălsig. A ars o suprafaţă de circa 10 ari . Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui foc deschis.

În jurul orei 22.00, Detaşamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit în localitatea Coaş pentru stingerea unui incendiu la un autoturism Renault Megane. Acesta a ars în proporţie de 90%.

Azi, 05.08.2012, dispeceratul I.S.U. Maramureş a fost anunţat, prin numărul unic de urgenţă 112, despre producerea unui accident rutier în localitatea Recea, în dreptul Complexului Romaniţa.

La faţa locului s-au deplasat un un echipaj SMURD (Echipaj Prim Ajutor) şi două ambulanţe. În accident au fost implicate două autovehicule şi au rezultat trei victime care au suferit traumatisme uşoare şi care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” Baia Mare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA