AcasăEvenimentVIDEO - UPDATE 3 - Avalansa la Bistra!!! Un tren cu calatori...

VIDEO – UPDATE 3 – Avalansa la Bistra!!! Un tren cu calatori asteapta in gara din Petrova debocarea caii ferate de aproape o ora! O noua avalansa in Valea Viseului blocheaza din nou acelasi tren!!!

spot_img

DISTRIBUIȚI


Informatie de ultima ora! O avalansa s-a produs pe raza localitatii Bistra, iar cantitatea de zapada a ajuns pe calea ferata blocand traficul in zona.Din primele informatii se pare ca este vorba despre un tren personal care circula pe ruta Viseu de Jos – Sighetu Marmatiei.Trenul sta de mai bine de 30 de minute in Halta Petrova unde asteapta deblocarea liniei.Zeci de muncitori incearca din rasputeri sa indeparteze zapada de pe calea ferata,avalansa producandu-se la iesirea din Petrova inspre localitatea Bistra, in zona stancilor.
ACTUALIZARE 1: Calea ferata a fost deblocata, trenul personal va ajunge in gara din Sighetu Marmatiei cu o intarziere de 53 de minute.Astfel calatorii, in loc sa ajunga la destinatie la ora 13.57 au ajuns la 14.50.

ACTUALIZARE 2
CJSU a emis un comunicat de presa referitor la acest incident

Trenul de persoane REGGIO, care circula pe ruta Vişeu de Jos-Sighetu Marmaţiei a plecat din staţia Petrova, la ora 13.36. Are o întârziere de 53 de minute. Acesta a rămas în gara Petrova, datorită unei avalanşe produsă între Petrova-Bistra. În tren sunt 25-30 de persoane. Acesta va circula cu o viteză de 5 km/h, pe tronsonul de cale ferată unde exista un strat de zăpadă de 10-15 cm.

ACTUALIZARE 3:

O noua  avalansa s-a produs de aceasta data in zona Valea Viseului, blocand acelasi tren personal care se intorcea de la Sighetu Marmatiei spre Viseu de Jos.

ACTUALIZARE 4: Oamenii au ajuns la destinatie dupa ce lucratorii cailor ferate au degajat zona de omat. In zona se va circula cu mare atentie de teama sa nu se mai produca si alte evenimente de acest gen.



 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA