AcasăLifestyleMondenSCANDAL DE AMPLOARE – Adrian Mutu, acuzat că, beat fiind, a vrut...

SCANDAL DE AMPLOARE – Adrian Mutu, acuzat că, beat fiind, a vrut să bată un bărbat împreună cu mai mulți bodyguarzi

spot_img

DISTRIBUIȚI

SCANDAL DE AMPLOARE  Adrian Mutu a devenit ținta unui scandal de pomină, după ce a fost acuzat că a vrut să bată un bărbat care a avut o relație cu fosta lui bonă filipineză. Adrian Mutu a dat afară bona filipineză, după ce a prins-o că voia să-i fure din casă. Femeia a mărturisit că fostul iubit o punea să să fure din case și așa a ajuns fotbalistul la ușa casei lui Tiberiu.

„Este adevărat că am avut o bonă filipineze. Ea nu mai lucrează pentru mine. Este adevărat că nu ne-am vorbit frumos. Adevărul pe care-l știu de la bonă. Eu am fost foarte nervos în ziua în care am fost la mamă lui. Eu îl căutăm pe el. Când o prinzi pe bonă cu plase pe afară, m-a anunțat pază din față blocului. În ziua ei liberă, ea iese doar cu geantă, dar are plase ascunse în gardul viu. Când ne-am dus la ea în cameră avea bagajele făcute. Nu știu ce avea în plase, nu am apucat să văd. Ea nu mi-a zis că pentru el a furat. Mi-a zis doar că îi spunea să facă anumite lucruri.

Normal că m-au apucat nervii. Putea să-mi fure din casă, să-mi spargă casă. Eu i-am făcut plângere și la poliție, i-am făcut și ei. Am înțeles că este o rețea care cu asta se ocupă. Le pune pe filipineze să fure pentru ei. În afară că-mi înjurase fețele, eu voiam să-l cunosc. Ea (n.r.- femeia de la pază) îmi răspundea ‘și ce dacă’. Din punctul meu de vedere ea nu avea suflet. Eu nu am amenințat-o pe femeie (n.r.-mamă lui Tiberiu). Eu nu voiam să vorbesc cu bătrână, voiam să vorbesc cu Tiberiu.        

Eu am făcut gestul asta pentru familia mea. Ce relație au ei nu mă interesează. Ea era la mine în casă de două săptămâni. Nu am agresat pe nimeni. Orice tata și soț ar fi făcut asta. Nu poți merge în Pantelimon singur, ce contează că am fost cu câțiva prieteni. În dimineață aceea mi-a zis mamă. Filipineza mi-a zis mai multe despre el. Le scotea în oraș și le lăsat pe ele să plătească. Bonă a mai avut derapaje. Agenția a venit la mine în casă, avem și înregistrare vocală. O să lăsăm autoritățile să dovedească dacă ești vinovat”, a declarat Adrian Mutu.

 

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA