AcasăNews AlertALES DE 1.000 DE DELEGAȚI: Mircea Ciocan a fost votat vicepreședinte PSD...

ALES DE 1.000 DE DELEGAȚI: Mircea Ciocan a fost votat vicepreședinte PSD Maramureș!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Mircea Ciocan, președintele Uniunii Județene CNSLR Frăția Maramureș a fost votat vicepreședinte PSD Maramureș pe Domeniul Muncă de către cei aproximativ 1000 de delegați prezenți la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Maramureș.

Printre funcțiile deținute de Mircea Ciocan este și cea de președinte al Uniunii Județene Sanitas Maramureș, președinte al Federației Asociațiilor Apicole din România Romapis dar și vicepreședinte al Federației Sanitas din România. Absolvent al Facultății de Științe Juridice și cu două masterate obținute în Drepturile Omului și în Managementul serviciilor de asistență socială, Mircea Ciocan a obținut și titlul de doctor în științe administrative la Școala Doctorală SNSPA București.

Este căsătorit și are trei copii pentru care își dorește un viitor mai bun, cu cât mai multe oportunități în viața profesională. În plan politic, Mircea Ciocan a arătat că vrea să contribuie la îmbunătățirea cadrului legal și a calității serviciilor medicale precum și a celor de asistență socială din judetul Maramureș deservite cetățenilor, iar eu și echipa PSD Maramureș vom susține toate aceste solicitări. Parteneriatul pe care l-am încheiat și cu CNSLR Frăția este unul pentru oameni și pentru o schimbare în bine în sistemul medical.

Pentru că noi MUNCIM PENTRU OAMENI!

 

Gabriel Zetea,

Președinte PSD Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA