AcasăEvenimentSportSpecialitatea casei! Tecău și Lindstedt, la al treilea succes consecutiv la Bastad!

Specialitatea casei! Tecău și Lindstedt, la al treilea succes consecutiv la Bastad!

spot_img

DISTRIBUIȚI

 

Perechea Horia Tecău / Robert Lindstedt (România / Suedia), cap de serie numărul unu, a câştigat pentru a treia oară consecutiv proba de dublu a turneului de tenis de Bastad (Suedia), după ce a învins, în finală, cu scorul de 6-3, 7-6 (5), cuplul Alexander Peya / Bruno Suarez (Austria / Brazilia), al doilea favorit al competiţiei.
Făcând abstracţie de dezamăgirea trăită la Wimbledon, unde au pierdut a treia finală consecutivă, Horia Tecău şi Robert Lindstedt au izbutit să triumfe pe zgura de la Bastad. Acesta este al treilea succes consecutiv obţinut de cei doi la turneul de 250 de puncte din oraşul de rezidenţă al lui Lindstedt şi totodată a 9-a victorie a perechii Tecău / Lindstedt în circuitul ATP, din 18 finale disputate.
În semifinale, care s-au disputat ieri, perechea Tecău / Lindstedt se impusese, scor 6-4, 6-3, în faţa cuplului Paul Hanley / Julian Knowle (Australia / Austria), cap de serie numărul 3. De partea cealaltă, Peya şi Suarez dispuseseră în penultimul act de perechea Adrian Ungur / Filippo Volandri (România / Italia), cu scorul de 6-2, 6-0.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA