AcasăEvenimentACTUALIZARE 3 - ACCIDENT - Un BMW M-Power al fiului unui patron...

ACTUALIZARE 3 – ACCIDENT – Un BMW M-Power al fiului unui patron s-a izbit de un stalp pe bd Unirii. Soferul era beat si fara permis (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

In urma cu putin timp la intersectia bulevardelor Republicii cu Unirii, in zona benzinariilor s-a produs un grav accident de circulatie. Din primele informatii patru persoane sunt ranite. La fata locului au fost trimise echipaje ale Ambulantei si pompierii de la descarcerare.

ACTUALIZARE 1

Conform ultimelor informatii primite de la fata locului in urma accidentului o persoana a ajuns doar la spital, restul scapand fara leziuni corporale. Autoturismul implicat este un BMW si cei patru se intorceau dintr-un club.

Acesta s-a oprit intr-un stalp de la iluminatul public. Se pare ca soferul nu poseda permis de conducere si in plus, la testarea cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat.

De altfel, acesta a si ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

ACTUALIZARE 2

Autoturismul marca BMW M-Power (MM-01-BIZ) este proprietatea unui important om de afaceri din Baia Mare. In masina era si fiul acestuia pe bancheta din spate. Se pare ca la volan era un alt tanar, beat si fara permis.

ACTUALIZARE 3

„La prima vedere si-au tamponat nasul doua persoane, dintre care doar unul ajunge la spital. Restul refuza. La prima vedere patru persoane implicate intr-un autoturism. II ducem la UPU pentru investigatii” a declarat dr. Dan Bercea, Serviciul Judetean de Ambulanta Maramures.

„Am traversat linistit, venea o femeie care mergea la jandarmerie, la intersectia noastra nu m-am uitat la masina care mergea in linie dreapta. Imediat a taiat-o in stalp direct, la cinci metri in spate direct in stalp” a spus Nicolae Feher, martor.

Din cei patru tineri aflati in masina, doar cel de la volan a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Proprietarul autoturismului, fiul unui cunoscut patron din Baia Mare, a sustinut ca nu el se afla la volan.

„Cum ai ajuns cu masina aici?  Eram in spate, nu stiu habar nu am… De la club? Nu o fost niciun club. Stiai ca prietenul nu are permis? Nu stiam. Ai vazut ca bause? Da verific eu pe fiercare sau ce p… mea” a rabufnit Vlad Bizo, fiul patronului.

„Conducatorul autoturismului BMW circula pe bulevardul Unirii, in momentul in care a ajuns la intersectia cu bulevardul Republicii pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul directiei de mers si s-a izbit de un stalp de iluminat public.  In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a acestuia. Conducatorul auto nu detine permis de conducere de nicio categorie si se afla sub influenta bauturilor alcoolice avand o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat” a declarat agent principal Andrei Bonte, Biroul Rutier Baia Mare. Politistii au deschis un dosar penal pe numele celui care a condus autoturismul.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA