AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ ACCIDENT DEOSEBIT DE GRAV azi-noapte în Tăuții Măgherăuș! O persoană în...

ACTUALIZARE/ ACCIDENT DEOSEBIT DE GRAV azi-noapte în Tăuții Măgherăuș! O persoană în COMĂ și alte două rănite după ce un șofer fără permis a “zburat” cu Audi-ul peste DN1C și prin curtea unei case direct în albia râului Nistru

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc azi-noapte, 1 iulie, în jurul orei 3, pe raza orașului Tăuții Măgherăuș. Din primele informații în accident a fost implicat doar un autoturism, în care se aflau mai multe persoane. Dezastrul s-ar fi produs pe fondul vitezei excesive cu care șoferul circula dinspre Nistru, scrie VasileDale.ro.

Mai exact, la intersecția cu DN 1C, șoferul nu a mai oprit autoturismul, a “zburat” peste drumul prioritar, a trecut printr-un gard și prin curtea unei case și a ajuns direct în albia râului nISTRU.

Un echipaj de descarcerare al pompierilor veniți de urgență la fața locului au extras cele trei victime dintre fiarele distorsionate. Una dintre acestea a necesitat intubarea, fiind transportată în comă către Spitalul Județean.

Potrivit sursei citate, șoferul nu deține permis de conducere. Vom reveni cu informații oficiale din partea Poliției.

ACTUALIZARE:

În dimineața zilei de 01.07.2023, ora 03.15, polițiștii din I.P.J.Maramureș au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza orașului Tăuții-Măgherăuș a avut loc un accident de circulație rutieră.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului a rezultat faptul că un tânăr de 21 de ani din Baia Mare a condus un autoturism pe str. 24 din Tăuții-Măgherăuș, dinspre localitatea Nistru, iar la intersecția cu DN1C a traversat intersecția, părăsind partea carosabilă și a trecut prin două garduri din lemn, oprindu-se în albia pârâului Valea Nistrului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a doi pasageri ai autoturismului, un bărbat de 37 de ani și un altul de 22 de ani.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că șoferul nu este posesor de permis de conducere. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate două mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA