AcasăEvenimentACCIDENT: Doua masini s-au ciocnit pe strada Culturii din Baia Mare. 12...

ACCIDENT: Doua masini s-au ciocnit pe strada Culturii din Baia Mare. 12 soferi au ramas pietoni iar doi s-au ales cu dosare penale (FOTO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Tamponare pe strada Culturii

Un accident de circulatie s-a produs astazi in jurul orei 10.45 pe strada Culturii din Baia Mare. Un cititor ActualMM.ro a surprins cateva fotografii pe care ni le-a trimis pe adresa redactiei. In eveniment au fost implicate doua vehicule: un VW si o autoutilitara. Din ferifice, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. Politistii nu au fost chemati la locul accidentului, semn ca soferii s-au inteles pe cale amiabila.

Poliţia supraveghează traficul rutier din municipiul Baia Mare

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au acţionat ieri, între orele 07.00 – 21.00, pe principalele artere de circulaţie din municipiu pentru supravegherea traficului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării normelor rutiere. Acţiunea s-a soldat cu aplicarea a 50 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri precum: nerespectarea culorii roşii a semaforului, nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor aflate în trafic, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. Valoarea sancţiunilor aplicate este de aproximativ 8.000 de lei. Totodată, faţă de 11 conducători auto s-a aplicat şi măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului. De asemenea, au fost reţinute şase certificate de înmatriculare.

Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

În urma activităţilor de control şi supraveghere a traficului rutier desfăşurate ieri, 23 septembrie, de poliţiştii maramureşeni, două persoane s-au ales cu dosare penale pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

La ora 12.45, pe DN 1C, în localitatea Recea, a fost depistat în trafic un tânăr în vârstă de 26 de ani din Mireşu Mare care conducea un autoturism al cărui număr de înmatriculare era expirat din 17 septembrie. El este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

La ora 16.45, pe  DN 18 în localitatea Borşa, a fost depistat un bărbat în vârstă de 48 de ani din localitate care conducea un moped fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie. Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că mopedul figurează neînmatriculat. Mai mult, bărbatul conducea mopedul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat prelevarea de mostre biologice. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînregistrat.

Acţiuni de control în trafic şi pe DJ 186 Dragomireşti

Ieri, între orele 09.00 – 14.00, poliţiştii din Dragomireşti au acţionat pe DJ 186 între localităţile Dragomireşti şi Strâmtura pentru prevenirea accidentelor rutiere comise pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Au fost depistaţi 13 conducători auto care au depăşit limita de viteză, cinci conducători auto care nu utilizau centura de siguranţă şi s-au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 3.500 de lei. De asemenea, a fost reţinut un certificat de înmatriculare şi a fost ridicat în vederea suspendării un permis de conducere.

ATENŢIE, VITEZA UCIDE!

Poliţia Rutieră Maramureş recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată carosabilului umed şi să acorde o atenţie sporită pietonilor. Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice !

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA