AcasăActualitate112BAIA MARE | MOARTE MISTERIOASĂ - Cadavrul unui bărbat, găsit într-un apartament...

BAIA MARE | MOARTE MISTERIOASĂ – Cadavrul unui bărbat, găsit într-un apartament de pe strada Dragoș Vodă. Criminaliștii sunt la fața locului

spot_img

DISTRIBUIȚI

Descoperire macabră astăzi într-un imobil de pe strada Dragoș Vodă din municipiul Baia Mare. Un bărbat a fost găsit fără suflare în propriul apartament, iar motivul decesului este, până la acest moment, necunoscut.

Potrivit VasileDale.ro, un apel la 112 a anunțat astăzi că bărbatul nu a mai fost văzut de ceva vreme. Cel mai probabil, apelantul este un vecin.

Ajunse la fața locului, echipajele de poliție, pompieri și salvatori SMURD au pătruns în apartament unde l-au găsit pe bărbatul de 56 de ani fără suflare, fiind nevoiți să declare decesul acestuia.

Echipele de criminaliști ale Poliției Municipiului Baia Mare sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele morții băimăreanului. La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost descoperite urme vizibile de violență.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA