AcasăNews AlertVIDEO - TRAFIC PARALIZAT - Turiştii veniţi la schi la Cavnic au...

VIDEO – TRAFIC PARALIZAT – Turiştii veniţi la schi la Cavnic au blocat circulaţie pe drumul judeţean 184. Pe pârtii a fost distracţie la maxim!

spot_img

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

Mii de turisti care au ales Maramuresul ca destinatie turistica au profitat din plin de ultima zi de vacanta. Cu totii au mears la partiile din zona Cavnic. Circulatia in zona a fost pur si simplu paralizata. Din cauza unor soferi care, nemaiavand loc in parcare, au orprit pur si simplu pe maginea drumului, s-au format coloane de cativa kilometri pe ambele sensuri. In zadar au incercat politistii de la rutiera sa fluidizeze traficul. Pret de aproape o ora nicio masina nu a mai putut sa treaca prin zona. Daca pe portiunea de drum de la baza partiei, soferii au avut nervii intinsi la maxim, pe partie a fost distractie. Cu skiurile, placa sau chiar si saniuta turistii au profitat din plin de zapada. Unii mai inventivi au ales punga sa alunece, oricum ce mai contreaza atata timp c se distreaza de minune, doar este ultima zi in care mai pot sa profite de zapada, de maine incepe munca.

Accidentată pe pârtie

Luni 02 ianuarie a.c., în jurul orei 17:30, patrula de jandarmerie din cadrul Postului Montan Cavnic, a observat în zona pârtiei Roata I, o coliziune între doi schiori. În urma accidentului, Chiş Diana în vârstă de 40 ani din Baia Mare, a suferit o subluxaţie a rotulei piciorului drept, acordândui-se de către jandarmi primul ajutor şi fiind condusă la baza pârtiei, unde a fost preluată de o maşină şi transportată la Spitalul Judeţean din Baia Mare,pentru investigaţii.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA