Acasăoameni noiURMĂRIT PENAL - Vasile Blaga, la DNA Ploieşti

URMĂRIT PENAL – Vasile Blaga, la DNA Ploieşti

spot_img

DISTRIBUIȚI

URMĂRIT PENAL Fostul lider liberal Vasile Blaga s-a prezentat miercuri dimineaţă la sediul DNA Ploieşti, acesta fiind urmărit penal sub control judiciar pentru trafic de influenţă de procurorii acestei structuri de Parchet.

URMĂRIT PENAL Blaga a refuzat să ofere detalii cu privire la prezenţa sa la DNA, spunând că declaraţiile pe care le are de făcut le va da în faţa procurorilor anticorupţie.

Surse apropiate anchetei au declarat că la prezentările sale anterioare la sediul Parchetului, Blaga a făcut uz de dreptul la tăcere.

Conform DNA, Blaga este acuzat de primirea în mod repetat, în perioada 2011 – 2012, în trei rânduri, prin interpus, a sumei totale de 200.000 euro, precum şi de la Gheorghe Ştefan a sumei de 500.000 euro, despre a căror provenienţă avea cunoştinţă.

 

Procurorii susţin că, în 2009, în cadrul formaţiunii politice aflate la guvernare, a existat o înţelegere vădită între persoane cu funcţii de conducere – secretarul general Vasile Blaga şi vicepreşedintele Gheorghe Ştefan -, în sensul obţinerii de bani pentru partid.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA